مسجد محور فرهنگ دینی است

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیر ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور گفت: فرهنگ جامعه ما فرهنگ مبتنی بر دین و محور فرهنگ دینی نیز مسجد است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان، حجت الاسلام حمیدرضا سلیمانی در دیدار با مدیرعامل منطقه آزاد قشم و مدیریت ویژه فرهنگ و ارشاد اسلامی منطقه آزاد در جزیره قشم، توجه به موضوع توسعه را یکی از مباحث جدی در دنیای امروز دانست و اظهار داشت: از نگاه قرآن، توسعه ای مطلوب است که مبتنی بر معنویت باشد.
 

وی افزود: مهندسی فرهنگی مورد تاکید مقام معظم رهبری است که در تمامی حوزه ها باید به آن توجه شود.
 

سلیمانی در ادامه با اشاره به ضرورت عمران و آبادی مساجد، اذعان کرد: عمران مساجد از 2 منظر ظاهری و محتوایی مطرح است که عمران معنوی با حضور مردم حاصل می‌شود.
 

وی با بیان اینکه باید در ساخت مساجد به 2 بعد مهم ظاهر و محتوای آن توجه شود، ادامه داد: آن چه ما دنبال می‌کنیم عمران و آبادی معنوی است که با حضور مردم متدین و مسلمان به ویژه نسل جوان امکان‌پذیر است.
 

دبیر ستاد عالی کانون های مساجد، جوانان را موتور محرک جامعه عنوان کرد و گفت: تلاش ما براین است که کانون‌های فرهنگی هنری محل تجمع جوانان شود چراکه حضور جوانان در کانون و کتابخانه مسجد، او را با قرآن، نماز و روحانیت نیز آشنا خواهد کرد.
 

وی با بیان اینکه جوانی که در هاله‌ای از مصونیت قرار گرفت در برابر تهاجم فرهنگی نیز در امان است، تصریح کرد: مسجد پایگاه امن و مقاوم در برابر هجوم دشمنان و جنگ نرم است.
 

وی خاطرنشان کرد: تا سال 85 تنها 2 کانون فرهنگی هنری در مساجد شهرستان قشم وجود داشت که هم اینک شمار آنها به 15 باب افزایش یافته و تجهیزات خوبی نیز برای ترویج فرهنگ اسلام ناب محمدی در اختیار دارند.
 

حجت الاسلام سلیمانی به سیاست ستاد(هر مسجد یک کانون) اشاره کرد و بیان داشت: مردم برای ایجاد کانون فرهنگی هنری در جوار مساجد آمادگی دارند و ما نیز باید با درک شرایط در جهت کانون دار کردن مساجد با بهره گیری از ظرفیت های مختلف تلاش کنیم.
 

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم نیز گفت: خلاء بزرگی در حوزه فرهنگی قشم احساس می شود که از این رو اهداف سازمان به طرف مباحث فرهنگی سوق داده شده است.
 

اسفندیار حیدری پور، راه اندازی ستاد ساماندهی مساجد شیعه و اهل سنت را به عنوان یکی از اقدامات سازمان در حوزه فرهنگ دینی نام برد و افزود: در این ستاد مباحثی همچون توسعه مساجد، حسینیه ها، اماکن مذهبی و مصلی بزرگ شهر پیگیری خواهد شد.
 

وی با بیان اینکه هم اینک 300 مسجد اهل سنت و شیعی در قشم وجود دارد، بیان داشت: ساخت چندین مسجد نیز در دستور کار سازمان قرار دارد.


حیدری پور افزود: پس از افتتاح مساجد در حال ساخت، تجهیزاتی جهت فعالیت کانون های فرهنگی هنری به این مساجد اهدا می شود.
 

حجت الاسلام علی ملانوری، مدیر ویژه فرهنگ و ارشاد اسلامی در منطقه آزاد قشم نیز عمران معنوی مساجد را در کنار آبادانی ظاهری ضروری دانست و تحکیم وحدت بین شیعه و سنی، جذب جوانان به مساجد، ارتقاء سرانه مطالعه و پیشرفت و تعالی جامعه را از آثار و برکات کانون های مساجد برشمرد.
 

پایان پیام/

کد خبر 182249

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha