تئاتر دینی جذابیت فراوانی برای مخاطب دارد

مدرس سینما، پژوهشگر و منتقد سینما گفت: تئاتر دینی برگرفته از قصص قرآنی و مفاهیم دینی جذابیت فراوانی برای مخاطب دارد.

بهرام جلالی‌پور، مدرس سینما، پژوهشگر و منتقد سینما در گفتگو اختصاصی به خبرنگار شبستان گفت: کتاب‌های مقدس در غرب بسیار مورد اقتباس قرار گرفته و جذابیت فراوانی برای مخاطب دارد.
 

وی افزود: تقدس چهره امامان و پیامبران در دین مبین اسلام باعث شده که آثار دراماتیک در ایران کمتر دیده شود و به گونه‌ایی دیگر محدودیت درون مایه‌ایی است که در آن‌ها نمی‌توان به شخصیت بزرگان دین دست برد.
 

وی تصریح کرد: سوژه‌های مذهبی اکثرا ایدئولوژیک می‌شوند، یعنی سوژه به سمت رفتن پیام می‌رود و باعث می‌شود فیلم‌های مذهبی بیشتر به سمت تصنعی بودن برود.
مدرس سینما، پژوهشگر و منتقد سینما اظهار داشت: جشنواره فرصت خوبی برای آشنایی گروه‌ها و افراد با هم و برقراری تفاهم‌نامه‌ها و تبادل اطلاعات می‌شود.
 

جلالی‌پور ابراز داشت: در همه جشنواره‌ها، اجراها و نشست‌های جمعی ارتباط‌های مثبت برقرار می‌شود که همه این ها به توسعه هنر کمک می‌کند.
 

وی با بیان اینکه مسئولان به دنبال القای پیام‌های مذهبی باشند، اضافه کرد: چیزی که ما در حوزه درام مذهبی کم داریم درام نویس خوب است و مسئولین امر سیاست‌گذاری باید حوزه دیدشان را گسترش دهند و به دنبال القای پیام‌های مذهبی باشند.
 

وی گفت: متأسفانه تشویق و آموزشی برای تئاتر دینی وجود ندارد و اگر این کارها انجام شود، حتما افراد زیادی به سمت تئاتر دینی روی می‌آورند و در این زمینه کار می‌کنند.
 

مدرس سینما، پژوهشگر و منتقد سینما ابراز داشت: مخاطب همواره به دنبال یک تصویر نو است و ما در تکرار قرار گرفتیم و همه این ها باعث می‌شود که تئاتر دینی در یک جاهایی به بن‌بست برسد و مخاطب خود را از دست بدهد.
 

جلالی پور با بیان اینکه مذهب و هنر هیچ منافاتی با هم ندارند و می توانند به هم کمک کنند تا هر دو به نتیجه و هدف برسند، افزود: در جشنواره‌هایی که برگزار می‌شود باید قسمتی را به عنوان آموزش مفاهیم دینی و قرآنی قرار دهند تا تئاتر دینی موفق‌تر عمل کند.
 

پایان پیام/
 

کد خبر 182221

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha