حضور پزشکان خانم در کادر پزشکی حج برای نخستین بار

رئیس مرکز پزشکی حج ایران از راه اندازی پیشرفته ترین شبکه درمانی و پزشکی حج توسط ایران در مکه و مدینه منوره خبر داد و اعلام کرد: امسال برای نخستین بار پزشکان خانم هم به کادر پزشکی ایران در حج اضافه شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، سیدعلی ریاض رییس مرکز پزشکی حج وزیارت جمعیت هلال احمر با بیان اینکه در حال حاضر ایران مجهزترین و پیشرفته ترین شبکه درمانی و پزشکی را در سرزمین وحی راه اندازی کرده است، گفت: برای حج تمتع سال جاری 2 بیمارستان بزرگ و مجهز در مکه مکرمه و مدینه منوره راه اندازی شده است.

نماینده رئیس جمهور در جمعیت هلال احمر با اعلام اینکه علاوه بر مکه و مدینه یکسری پایگاه‌های پزشکی و درمانی در عرفات، مشعر و منا راه اندازی شده است، تصریح کرد: در شرایط فعلی تیم کامل پزشکی و درمانی جمهوری اسلامی ایران برای ارائه خدمات به زائران ایرانی در آمادگی کامل به سر می برند.

این مقام مسئول با بیان اینکه خوشبختانه در سال جاری میزان مراجعات پزشکی و بیماری در بین زائران ایرانی سرزمین وحی در مقایسه با سال گذشته با کاهش چشمگیری روبرو بوده است، اظهار کرد: کاهش مراجعات پزشکی نشان می‌دهد که فعالیت‌های پژوهشی و علمی پیش از برگزاری حج در زمینه پزشکی و درمانی جواب داده است.

وی با اشاره به فعالیت 450 پزشک در کاروان‌های زائران ایرانی، تجهیز 2 بیمارستان در مکه و مدینه، فعالیت 300 کادر درمانی و پزشکی متخصص و 10 پزشک مسلط به زبان عربی، بیان کرد: هم اکنون شایع ترین بیماری بین زائران ایرانی مساله دیابت، قلبی و فشار خون است.

رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و عربستان در مجلس هفتم با یادآوری اینکه تاکنون شیوع بیماری خاصی در بین زائران ایرانی گزارش نشده است، تبیین کرد: با توجه به اینکه برای حج تمتع سال جاری حدود 1000 زائر بالای 80 سال سن و هشت هزار زائر بالای 65 سال سن وجود دارد، رسیدگی به این حجاج نیاز به تدابیر خاص درمانی و پزشکی دارد.

ریاض با اشاره به اینکه هم اکنون هیچگونه بیماری و مشکل پزشکی حاد زائران ایرانی بیت الله الحرام را تهدید نمی کند، یادآور شد: افزایش فعالیت‌های پژوهشی و علمی، برگاری کنگره پزشکی حج پیش از عزیمت به عربستان سعودی، یکی از مهمترین دلایل کاهش بیماری در بین زائران ایرانی است.

وی از بستری شدن حدود 10 زائر ایرانی در بیمارستان‌های مکه و مدینه خبر داد و گفت: برای حج تمتع امسال بیشترین میزان دارو، تجهیزات پیشرفته پزشکی و پزشکان با تجربه به عربستان منتقل شده است.

این مقام مسئول با اشاره به راه اندازی 8 پایگاه پزشک عمومی در مکه و مدینه، تصریح کرد: برای حج سال جاری برای نخستین بار از پزشکان خانم ایرانی هم در کادر درمانی و بهداشتی استفاده شده است.

رئیس مرکزپزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر در پایان از افزایش ظرفیت بیمارستان، توسعه ناوگان آمبولانس‌ها و به روزسازی تجهیزات پزشکی بیمارستان‌های ایرانی مکه و مدینه خبر داد و خاطرنشان کرد: تمامی تدابیر لازم برای مراقبت از حجاج ایرانی دیده شده است.


پایان پیام/
 

کد خبر 181851

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha