به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، مهدی قیصری نیک، رییس روابط عمومی و امور بین الملل سازمان کتابخانه ها، موزه ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی صبح امروز (17مهر) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از مجموع 150 هزار نفر تعداد 27هزار و 50 نفر از کتابخانه تخصصی علوم قرآن و حدیث، تعداد 9هزار و 820 نفر از کتابخانه تخصصی و شبانه روزی اهل بیت (ع) و کتابخانه تخصصی امام رضا (ع)، تعداد 18هزار و 749 نفر از کتابخانه تخصصی ادبیات استفاده کرده اند.
قیصری نیک گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 150 هزارنفر از کتابخانه های تخصصی آستان قدس رضوی استفاده کرده اند.
وی ادامه داد: تعداد پنج هزار و 600 نفر از کتابخانه تخصصی مخطوطات، تعداد 2هزار و 800 نفر از کتابخانه تخصصی موزه و هنر، تعداد هزارو 500 نفر از کتابخانه تخصصی مطبوعات، تعداد 2هزار و500 نفر از کتابخانه تخصصی تاریخ، تعداد 2هزار126 نفر از کتابخانه تخصصی جغرافیا و سه هزار و 700 نفر از کتابخانه تخصصی اقتصاد اسلامی استفاده کرده اند.
قیصری نیک خاطرنشان کرد: در شش ماهه اول سال جاری در کتابخانه تخصصی و شبانه روزی اهل بیت(ع) تعداد 85 هزار و 300 نسخه از منابع چاپی و الکترونیکی مورد مطالعه و تعداد 35 هزار و 630 نسخه کتاب توسط اعضاء این تالار به امانت برده شده است.
رییس روابط عمومی و امور بین الملل سازمان کتابخانه ها، موزه ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی افزود: درکتابخانه تخصصی ادبیات تعداد 29 هزار و 641 نسخه از منابع چاپی مورد مطالعه قرار گرفته است.
وی از استقبال مراجعه کنندگان به کتابخانه های تخصصی آستان قدس رضوی خبر داد و گفت: در مجموع بیش از 160 هزار جلد کتاب خطی، چاپی و چاپ سنگی در کتابخانه های تخصصی در دسترس علاقه مندان وجود دارد که از مجموع آن کتابخانه تخصصی اهل بیت(ع) با بیش از 66هزار و 246 جلد، کتابخانه تخصصی علوم قرآن و حدیث با بیش از 22 هزار و 22 جلد و کتابخانه تخصصی ادبیات با بیش از 29 هزار و 267 جلد بیشترین منابع مطالعاتی را در اختیار دارند.
وی تصریح کرد: در شش ماهه اول امسال 93هزار و 546 نفر نسبت به مشابه سال قبل، مراجعان کتابخانه های تخصصی و تالارهای کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی افزایش داشته که نشان علاقه مندی مراجعان به کتابخانه های تخصصی و منابع مطالعاتی بوده است.
وی ادامه داد: سازمان کتابخانهها، موزهها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی علاوه بر موزه حضرت رضا(ع) با شانزده گنجینه هنری و فرهنگی منحصر به فرد، مدیریت امور اسناد و مطبوعات با بیش از 13 میلیون برگ سند تاریخی و بیش از یک میلیون و 280 هزار نسخه نشریه قدیمی ادواری، کتابخانه مرکزی با 28 هزار و800 مترمربع فضای فرهنگی، مطالعاتی، دارای 39 کتابخانه وابسته و 10 کتابخانه تخصصی در سطح کشور است که روزانه بیش از 25 هزار نفر از خدمات این سازمان استفاده میکنند.
پایان پیام/
نظر شما