راه‌اندازی موزه ملی فرش بیجار گروس عامل جذب توریست است

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان از تکمیل موزه فرش شهرستان بیجار گروس در آینده نزدیک خبر داد و گفت: راه اندازی این موزه از گام‌های مهم جذب توریست در شهرستان است.

امیر الهی، سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان به خبرنگار شبستان گفت: تاکنون بیش از500 اثر باستانی و تاریخی در بیجار شناسائی شده که از این تعداد 184 اثر در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.


وی ادامه داد: شهرستان بیجار با قدمت هفت هزار ساله دارای آثار باستانی و تاریخی متعددی می باشد، که قلعه تاریخی قمچقای را می‌توان به عنوان مهم ترین و تاریخی ترین منطقه باستانی بیجار گروس نام برد که هر ساله تعداد زیادی از گردشگران داخلی و خارجی از آن بازدید می‌کنند، معرفی کرد .


سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان، کتیبه تصویری قمچقای واقع در روستای قمچقای، راسته بازار سنتی، تیمچه امیرتومان، تیمچه حاج شهباز در مرکز شهر بیجار، بنای امامزاده عقیل واقع در شهرحسن آباد یاسوکند، قلعه و پل تاریخی صلوات آباد، مسجد تاریخی و مقبره اله یارخان واقع در روستای خسروآباد بیجار را از دیگر مناطق گردشگری این شهر معرفی کرد.


الهی گفت: باید با فراهم آوردن زیر‌ساخت‌های فرهنگی و تفریحی در بقاع متبرکه امامزاده‌ها، بستر توسعه گردشگری مذهبی را رونق دهیم و امام زاده‌ها را به یکی از مقاصد گردشگری مردم تبدیل کنیم.


این مقام مسئول خاطر نشان کرد: از مهم ترین مناطق زیارتی و توریستی که هم اکنون مورد مرمت و بازسازی قرار گرفته امامزاده حمزه عرب است، که این مهم با کمک و مساعدت اهالی خیر و هنرمندان بیجاری انجام گرفته و پروژه احداث کمپ آن نیز با بیش از 90 درصد پیشرفت فیزیکی در حال اتمام می‌باشد.


وی خاطر نشان کرد: اداره میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری بیجار با همکاری بخش خصوصی اقدام به احداث مجتمع رفاهی بین راهی در مسیرجاده‌های سنندج و زنجان کرده که با ساخت و تکمیل این مجتمع ها و مستقرکردن امکانات لازم رفاه حال مسافران و گردشگران تا حدی فراهم می شود.
 

پایان پیام/

کد خبر 180938

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha