اختصاص 800 میلیارد ریال اعتبار به کمیته امداد امام خمینی (ره) کردستان

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان از رشد 30 درصدی اعتبارات این نهاد نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: کل اعتبارات سال گذشته 500 میلیارد ریال بود که این میزان در سال‌جاری به 800 میلیارد ریال افزایش یافت.

قنبر موسی نژاد، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان به خبرنگار شبستان گفت: اعتبارات این نهاد در سال جاری از رشد 30 درصدی نسبت به سال گذشته برخوردار بود که با توجه به اینکه کل اعتبارات سال گذشته این نهاد 50 میلیارد تومان بود که این میزان در سال‌جاری به 80 میلیارد تومان افزایش یافته است.


به گفته وی، 51 میلیارد و 900 میلیون تومان نیز به منظور ایجاد اشتغال برای مددجویان کردستانی اختصاص یافته است.


مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان با بیان اینکه 41 میلیارد و 900 میلیون تومان از این اعتبار از محل منابع قرض‌الحسنه بانکی تامین می‌شود، تصریح کرد: 10 میلیارد تومان از اعتبار یاد شده نیز از محل کمک‌های دولت و منابع امداد تامین می شود.


به گفته موسی‌نژاد، کمیته امداد امام خمینی (ره) در حال حاضر از 51 هزار خانوار کردستانی که 33 هزار خانوار آن را زنان سرپرست خانوار تشکیل می‌دهند حمایت می‌کند.


وی با بیان اینکه توانمندسازی این مددجویان مهم‌ترین هدف کمیته امداد امام خمینی(ره) به عنوان درمانگاه فقر در سطح کشور و استان است، افزود: هرساله تعدادی از مددجویان زیر پوشش این نهاد بعد از توانمندسازی از زیر پوشش خارج می‌شوند.


مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان خاطرنشان کرد: خروج مددجویان بعد از توانمند شدن از زیر پوشش زمینه را برای حمایت این نهاد از دیگر نیازمندان جامعه فراهم می‌کند.


موسی‌نژاد افزود: ایجاد اشتغال، برخورداری از بیمه‌های تامین اجتماعی، فارغ‌التحصیل شدن فرزندان و غیره را از جمله دلایل توانمندسازی و خروج مددجویان از زیر پوشش این نهاد است.


وی تصریح کرد: در سال گذشته برای بیش از 9 هزار و 600 مددجوی زیر پوشش اشتغالزایی و 2 هزار و 400 نفر از زنان سرپرست خانوار زیر پوشش نیز از خدمات بیمه اجتماعی در این استان برخوردار شده‌اند.


به گفته وی، هدف‌گذاری اشتغال امسال کمیته امداد کردستان بر اساس تعهدات استان بیش از سه هزار شغل و بر طبق تعهدات کشوری نیز ایجاد 9 هزار و 670 فرصت شغلی برای مددجویان است.


وی با بیان اینکه مشاغل ایجاد شده توسط کمیته امداد در مقایسه با سایر مشاغل از پایداری و ثبات بیشتری برخوردار است، خاطرنشان کرد: وجود کمترین خطایی در راستی آزمایی‌هایی که توسط کارگروه‌های اشتغال استان از مشاغل ایجاد شده صورت گرفته موید این مسئله است.


وی تصریح کرد: استعدادیابی، آموزش، پرداخت تسهیلات، نظارت بر روند اجرای طرح بازاریابی و در نهایت خودکفایی و خوداتکایی مددجویان فرایندی است که کمیته امداد در حوزه اشتغال برای جامعه هدف خود طی می‌کند.


مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) اضافه کرد: یکی از مهم‌ترین اولویت‌های ما در این نهاد مقدس آموزش‌های فنی‌و‌حرفه‌ای و کارآفرینی به منظور ایجاد شغل‌های پایدار و توام با تخصص فنی برای مددجویان است.


موسی‌نژاد بیان داشت: کمیته امداد امام خمینی(ره) قبل از ایجاد هر شغلی آموزش های کارآفرینی و آموزش‌های فنی و حرفهای را برای مددجویان زیر پوشش در دستور کار خود قرار داده است.


وی افزود: به همین منظور کمیته امداد با انعقاد تفاهمنامه‌هایی مختلف با برخی از سازمان‌ها و ارگان‌ها همچون اداره کل فنی و حرفه‌ای و جهاد دانشگاهی به صورت گسترده بحث آموزش مددجویان را قبل از ایجاد هر شغلی در دستور کار قرار داده است.


وی در پایان با اشاره به ارائه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و کارآفرینی به بیش از 11 هزار مددجوی کردستانی در سال گذشته، افزود: هدف گذاری امسال این نهاد مقدس در بحث ارائه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به مددجویان 23 هزار نفر است.
 

پایان پیام/

کد خبر 180485

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha