به گزارش خبرگزاری شبستان، حجتالاسلام احمد شرفخانی معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه تربیت و آموزش یک میلیون حافظ و قاری قرآن کریم طی یک برنامه 4 ساله یکی از مهمترین برنامههای سازمان اوقاف و امور خیریه است تصریح کرد: این مرکز با هدف شناسایی و جذب حافظان مستعد و علاقمند، تربیت مربیان کارآمد و نشر و گسترش فرهنگ و معارف قرآن کریم در بقاع متبرکه تأسیس شده است.
حجتالاسلام شرفخانی افزود: مرکز تربیت مربی حفظ قرآن تا پایان سال با برگزاری بیش از 21 دوره آموزشی 900 نفر از خواهران و برادران علاقمند به مربیگری حفظ قرآن کریم را آموزش می دهد.
وی با اشاره به شرایط حضور علاقمندان دراین دورهها گفت: حفظ حداقل 5 جزء از قرآن، برخورداری از تحصیلات در حد مدرک دیپلم، تعهد به حضور منظم در دوره و شرکت در آزمون غیر حضوری از جمله شرایط ثبت نام است و علاقمندان میتوانند برای حضور در دورههای بعدی با مراجعه به ادارات اوقاف نسبت به ثبت نام در این دورهها اقدام کنند.
وی رایگان بودن دوره، اعطای گواهینامه پایانی و بکارگیری مربیان جهت تدریس در بقاع متبرکه را از جمله مزایای این دوره بر شمرد و افزود: این دوره آموزشی به مدت 7 روز و با حضور استادان برجسته حفظ قرآن کریم از جمله استاد شهریار پرهیزگار، حجتالاسلام حاج ابوالقاسم، حجتالاسلام شهیدیپور، حجتالاسلام طباطبایی و خانمها امینی و صاحب هنر و سایر استادان در این مرکز برگزار می شود.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف با اشاره به عناوین دروس این دوره تصریح کرد: حفظ قرآن از دیدگاه آیات و روایات، اصول و روشهای حفظ، روش تدریس کلاسداری حفظ، کارگاه عملی تجوید، آشنایی با قرائت ترتیل، شیوه رمزگزاری و قرینه گردانی آیات، کارگاه عملی تدریس، شیوه عمل به قرآن، آشنایی با روش حفظ موضوعی و آزمون شفاهی حفظ از جمله مباحث و عناوین این دوره آموزشی است.
به گارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور حجت الاسلام شرفخانی با اشاره به وظایف مهم این مرکز خاطرنشان کرد: راهبری، مدیریت دورههای تربیت مربی حفظ قرآن کریم در استانها و تأمین استادان مورد نیاز در استانها بر عهده مرکز تربیت مربی حفظ قرآن کریم است.
شایان ذکر است ساختمان این مرکز آموزشی در استان قم در جوار مرقد مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها در خیابان شهید منتظری واقع شده است.
پایان پیام/
نظر شما