مجید دهمرده، مسئول آموزش و پژوهش کمیته امداد سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار شبستان اظهار داشت: توانمندسازی نیروهای انسانی با برپایی دوره های آموزشی امکانپذیر بوده و پیشرفت را در ساختاری اداری به دنبال دارد.
وی افزود: ادارات و نهادها در گذر زمان با مسائل گوناگون روبه رو می شوند که برای بقای خود در دنیای فناوری باید اطلاعات جدید و نو دریافت کنند بنابراین فراگیری آموزش سبب جبران کمبودها در عرصه علم می شود به همین سبب آموزش و پژوهش هر اداری نقش کلیدی در این زمینه دارد.
مسئول آموزش و پژوهش کمیته امداد سیستان و بلوچستان تصریح کرد: آموزش و پژوهش کمیته امداد سیستان و بلوچستان با بکارگیری اساتید مجرب و استفاده از تجهیرات مدرن علمی توانسته دوره های آموزشی با محتوا و قوی برپا کند که در این باره در طی 6 ماه ابتدای سال جاری 9 دوره آموزشی معادل 14 هزار 8 نفر ساعت در قالب دوره های آموزشی فنی و تخصصی و بهبود مدیریت عمومی برگزار نموده است.
دهمرده گفت: مسابقات قرآن و اذان ویژه پرسنل سطح استان، همایش امام در سنگر نماز، جلسات انس با قرآن، آزمون و مسابقه آداب و احکام روزه داری، برگزاری مسابقه پیشوایان مهربان مخصوص فرزندان پرسنل کمیته امداد در ماه مبارک رمضان از جمله فعالیتهای کمیته امداد سیستان و بلوچستان در حوزه آموزش و پژوهش بوده است.
وی افزود: برگزاری 28 نشست تخصصی با موضوع تخصصی نماز جهت خانواده های تحت حمایت سیستان و بلوچستان، راه اندازی سامانه پیامکی از دیگر فعالیتهای حوزه آموزش و پژوهش کمیته امداد سیستان و بلوچستان در شش ماه ابتدای سال جاری بوده است.
پایان پیام/
نظر شما