به گزارش خبرنگار سیاسی شبستان، کامران باقری لنکرانی، سخنگوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: در حدود 14 ماه پیش در تاریخ ششم مرداد سال 90 جبهه پایداری اعلام موجودیت کرد. تأسیس این جبهه اقدامی بود برای کسانی که وقایع انقلاب را دنبال میکردند و اعتقاد داشتند، این جبهه نقطه عطفی در تشکلهای دینی و تاریخ انقلاب اسلامی است.
لنکرانی اظهار کرد: الحمدالله بعد از 14 ماه فعالیت میتوانیم اعلام کنیم که جبهه پایداری علیرغم اینکه جبهه نوپایی است با حمایت مردم، جوانان، دانشگاهها و حوزههای علمیه توانسته است به سمت تجربههای جدید و حرکتهای اجتماعی مؤمنانه حرکت کند.
سخنگوی جبهه پایداری با بیان اینکه هر چند ما نیازمند تلاش بیشتری هستیم، ادامه داد: حرکت ضرورت اجتماعی و تشکل در انقلاب اسلامی بر کسی پوشیده نیست. حرکت دینمدارانه حتما باید با نگاه اجتماعی صورت گیرد. این آموزههای دینی ما است که انسانها را نجات میدهد و فقط حرکت فردی نیست بلکه برای نجات انسانها باید مصداقی از حرکت جمعی داشته باشیم.
لنکرانی تصریح کرد: نگاه جبهه پایداری حرکت و تلاش برای تواصوا بالحق وتواصوا بالصبر است و تلاش کرده است که مبنای نگاهاش نگاه رایج احزاب نباشد.
وی با اشاره به اینکه 16 نفر اول تهران از این جبهه انتخاب شدند، اظهار کرد: جبهه پایداری در کاندیدای مجلس نهم 200 نفر را در سراسر کشور معرفی کرد البته در این معرفی هیچ امتیازی را در نظر نگرفت و تلاش کرد شایستهها را معرفی کند و در موضعگیری بر اطراف ارزشها و اصول انقلاب اسلامی حرکت کرد و نگاه فردی و حزبی نداشت.
وی خاطرنشان کرد: تلاش کردیم در جهتی حرکت کنیم که به سمت حرکتهای گفتمانی برویم و از مسیر رایج در احزاب که قدرت را میخواهند کسب کنند، خارج شویم.
وی گفت: حتی دوستانی که با معرفی جبهه پایداری وارد مجلس شدهاند و فقط از جانب جبهه کاندیدا شدهاند جزء 16 نفر اول تهران بودند.
وی خاطرنشان کرد: بعد از ورود این افراد به مجلس بحثی که جبهه دنبال میکرد این نبود که حالا بعد از ورود به مجلس شما میخواهید برای جبهه چه کنید بلکه مطالبه ما دفاع از آرمانها و ارزشهای انقلاب بود و گفتیم بعد از ورود به مجلس برای دفاع از آرمانهای انقلاب چه میخواهید بکنید؟
وی اظهار کرد: بعد از فراز و نشیبهای انتخابات جبهه پایداری مدتها صرف تدوین اساسنامه کرد و تجربههای جدیدی را در حرکتهای دینی و اجتماعی بهدست آورد و این تجارب را با شورای فقاهتی تعریف کرد.
وی با بیان اینکه جبهه پایداری از تجارب مفید و ارزنده آیتالله مصباح و آیتالله خوشوقت استفاده میکند، اظهار کرد: این شورا (شورای فقاهتی) نقش اصلی را در جبهه پایداری ایفا میکند و بر تمام تصمیمات جبهه اشراف دارد و هر جا که جبهه برخلاف اهداف حرکت کند و تصمیمگیری نماید روند را ملغی اعلام میکند تا جبهه بر روند صحیح قرار گیرد.
وی با اشاره به هیئت مؤسسه جبهه پایداری ادامه داد: این هیئت امور اجرایی را پیگیری و سامان میدهد و در سطح استانها شوراهای جبهه را راهاندازی میکند و هر جا نیاز به تشکیل ساختار باشد با تصمیمگیری شورا انجام میشود.
لنکرانی اظهار کرد: اعضای شورای مرکزی معین شدهاند و فعالیت خود را آغاز کردهاند. دغدغه جبهه پایداری این است که تلاش کنیم همواره به وظیفه دینی خود در عرصه اجتماعی عمل کنیم، نگرانی ما این است که با لطف خدا بتوانیم به حضور خود در عرصه اجتماعی رنگ و بوی پایداری الهی به معنای حقیقی بدهیم. طبیعتا بیشترین سرمایه ما در این مسیر غیر از راهنمایی و ارشادات بزرگان و علما که البته خارج از این ساختار هم از آنها استفاده میکنیم نیروهای جوان و مؤمن انقلابی هستند.
سخنگوی جبهه پایداری افزود: نیروهای جوان و مؤمن از دیگر سرمایههای ما هستند که امیدواریم این نیروهای بزرگ در عرصه اجتماعی هم بیشتر مورد توجه قرار گیرند. اگر در عرصههای مختلف میدان را برای نسل جوان باز کنیم بسیاری از مشکلات حل خواهد شد و حضور نسل جوان و مؤمن کارساز است.
وی ابراز کرد: در ترکیب شورای مرکزی جبهه پایداری نیز از حضور جوانان غیرمشهور و فعال نیز استفاده کردهایم. همچنین در کنار آنها از افراد باتجربه در صحنه اجتماعی نیز بهره بردهایم تا گفتمانی در سطح بالا دنبال شود.
وی با بیان اینکه اعضای شورای مرکزی 17 نفر به عنوان اعضای اصلی هستند و 5 نفر به عنوان اعضای علیالبدل معرفی شدهاند، اظهار کرد: اعضای اصلی مرتضی آقاتهرانی، روحالله حسینیان، صادق محصولی، علیاصغر زارعی، کامران باقری لنکرانی، مجید متقیفر، ناصر سقای بیریا، سیدمحمود نبویان، محمد سلیمانی، غلامحسین رضوانی، زهره طبیبزاده، فاطمه آلیا، قاسم روانبخش، سیدمحمدرضا حسینی، علی خطیبی شریفیه، میثم نیلی و سیدمیرهاشم موسوی هستند و اعضای علیالبدل حسن حمیدزاده، ستار هدایتخواه، حسین جلالی، علیرضا عسگریان و سیدامیرحسین قاضیزاده هستند.
پایان پیام/
نظر شما