علیرضا جانبازی، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران، امروز (12 مهر) به خبرنگار شبستان گفت: دنیای امروز دنیای آمار توصیفی است دنیایی که فناوری اطلاعات تسلط بی چون و چرای خود را بر سیستم تصمیم گیری و تصمیم سازی به اثبات رسانده است.
وی ادامه داد: هر کشوری که دارای اطلاعات غنی تر، وسیع تر، دقیق تر و بلند مدت تر باشد در برنامه ریزی ها موفق تر خواهد بود.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران با بیان اینکه اطلاعات اجتماعی، سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و زیربنایی هر کشور شاخص های اصلی تصمیم گیری و تصمیم سازان آن کشور محسوب می شوند، خاطرنشان کرد: ساماندهی این اطلاعات در یک بسته همگن که بتوان در تلفیق های متعدد از آن بهره گرفت یکی از نیازهای اساسی به شمار می رود.
جانبازی با اشاره به اینکه شبکه اطلس اجتماعی در مازندران ایجاد شد، اظهارکرد: اطلس اجتماعی سامانه ای است که با رصد، تجمیع آمار و اطلاعات، ویژگی ها، خصوصیات رویدادهای اجتماعی و فرهنگی کشور همانند جمعیت، وضعیت ازدواج و طلاق، تحصیلات، امکانات فرهنگی و اجتماعی، اشتغال، بیکاری، آسیب های اجتماعی، شاخص های اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی را براساس مشخصات محیطی و جغرافیایی یک منطقه جمع آوری، تجزیه، تحلیل و گزارش می کند.
وی خاطرنشان کرد: هدف اصلی اطلس اجتماعی طرح صحیح وضعیت اجتماعی مازندران با توجه به پتانسیل ها، ظرفیت ها، ویژگی های جمعیتی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و محیطی به منظور تقویت اجتماعی کشور، مواجهه و رفتار خردمندانه با موضوعات و آسیب های اجتماعی است.
مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران با بیان اینکه ورود اطلاعات در اطلس اجتماعی کشور از استانداری ها، فرمانداری ها و بخشداری ها است، افزود: در حال حاضر اطلس اجتماعی در شبکه اینترانت داخلی وزارت کشور نصب و سطح دسترسی برای استان ها و شهرستان ها تنظیم شده است.
جانبازی با اشاره به اینکه ورود اطلاعات از سوی استان ها در حال انجام و برنامه ریزی است، اظهار کرد: اقدامات اجرایی جهت توسعه اطلس اجتماعی فرهنگی در سطح شهرستان ها در حال اجرا است.
وی با تاکید بر اینکه سطوح مختلف دسترسی در اطلس اجتماعی تعریف شده است، گفت: سطح ورود اطلاعات برای کارشناسان سطح تایید اطلاعات و گزارش گیری برای مدیران کل اجتماعی استان ها و معاونان فرمانداران تعریف شده است.
مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران، سیمای اجتماعی و فرهنگی کشور، شاخص های ساختاری حوزه اجتماعی کشور، تجزیه و تحلیل، پردازش و گزارش گیری و بانک اطلاعات و اسناد، تحقیقات اجتماعی و نظرسنجی ها، اساتید و صاحب نظران، قوانین و مقررات داخلی و اسناد بین المللی در خصوص آسیب ها و موضوعات اجتماعی را از جمله محورهای شبکه اطلس اجتماعی برشمرد.
پایان پیام/
نظر شما