به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، فرزام بیدارپور، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان شامگاه دوشنبه در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی در سنندج گفت: تکمیل و اجرای یک پروژه نباید تنها ملاک مسئولان و دستاندرکاران باشد بلکه باید ابعاد روحی و جسمانی افراد و کارگران عرصه ساخت این طرحها نیز مدنظر قرار گیرد.
وی بر تهیه سند سلامت در استان تاکید کرد و بیان داشت: دربسیاری از استانهای کشور مانند قزوین، کرمان و سمنان پروژههایی به منظور تهیه سند سلامت و با محوریت استانداری تعیین شده ولی متاسفانه این امر در کردستان هنوز محقق نشده است.
وی خاطرنشان کرد: در قالب این سند میتوان پروژههایی برای حل و فصل مشکلات موجود در عرصهها و زمینههای سلامت در استان تعریف کرد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان اظهار داشت: براساس برنامه پنجم توسعه 52 شاخص عدالت در سلامت تعیین شده که در دستیابی به این شاخصها ارگانهای مختلف سهیم هستند.
بیدارپور تعداد مساجد، سرانه ورزشی، آموزشی و غیره را از جمله شاخصهای عدالت در سلامت ذکر کرد و افزود: برای تعیین و تهیه سند سلامت باید این شاخصها را سرلوحه کار خود قرار دهیم.
وی در بخش دیگری از سخنانش به مشکل وجود دست فروشها در سطح استان اشاره کرد و گفت: ما به دنبال حذف دست فروشان سطح استان نیستیم.
وی ادامه داد: خودروهایی طراحی شده برای توزیع و فروش مواد غذایی که همه نکات بهداشتی در آن رعایت شده و جایگزین بسیار مناسبی برای دست فروشان است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان عنوان کرد: کمیته استانی ساماندهی دست فروشان مواد غذایی در استان باید تشکیل شود و تا تصمیمات واقدامات مورد نیاز صورت گیرد.
بیدارپور افزود: در این کمیته باید مکانیابی مشخص، اقتضای وضعیت هر شهرستان و در نظر گرفتن تسهیلات بانکی و سایر شرایط تعیین شود.
پایان پیام/
نظر شما