علی منتظری، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با اشاره به اینکه همزمان با نیمه نخست سال جاری، 3.5 میلیون تن انواع مواد معدنی از معادن استان استخراج شده است، به خبرنگار شبستان، گفت: بیشتر این مواد معدنی استخراج شده، شامل شن و ماسه، سنگ لاشه، سنگ آهک، سیلیس، مارن و خاک صنعتی است.
وی با اشاره به سرمایه گذاری هزار میلیارد ریالی در بخش صنعت استان در شش ماهه اول سال جاری، تاکید کرد: این میزان سرمایه گذاری با راه اندازی 79 واحد کوچک، متوسط و بزرگ صنعتی در استان در طی مدت زمان مذکور محقق شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان، با تاکید بر اینکه با بهره برداری از این واحدهای سرمایه گذاری، 850 نفر به صورت مستقیم مشغول به کار شدهاند، اظهار کرد: این واحدها به شکل عمده در زمینه تولید محصولات غذایی، صنایع فلزی و کانی غیر فلزی هستند.
منتظری تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تا پایان شهریور ماه، تعداد 79 فقره جواز تاسیس صنعتی نیز در استان صادر شده است که روند احداث طرحهای مذکور در حال آغاز است.
وی افزود: با اجرای این تعداد طرح صنعتی، بالغ بر 821 میلیارد ریال سرمایه گذاری پیش بینی شده و انتظار میرود برای یک هزار و 200 نفر نیز فرصت شغلی ایجاد شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان همچنین از صدور شش فقره مجوز طرح توسعه در نیمه اول سال جاری در استان خبر داد و گفت: با بهره برداری از این طرحها ضمن انجام سرمایه گذاری 915 میلیارد ریالی، 156 نفر به صورت مستقیم، مشغول به کار میشوند.
منتظری در ادامه با اشاره به دستاوردهای حوزه معادن و اکتشافات معدنی در گیلان، بیان کرد: طی شش ماهه اول سال جاری، پنج فقره پروانه بهره برداری معدنی در استان صادر شد که در نتیجه آن بالغ بر 13 میلیارد ریال سرمایه گذاری در این حوزه صورت گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: با احتساب اشتغال ایجاد شده در پی صدور پنج فقره پروانه بهره برداری معدنی و 126 فقره مجوز برداشت موقت در دوره زمانی مذکور در استان، به طور کلی 435 نفر به شکل مستقیم وارد کار شدند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان، اذعان کرد: صدور پنج فقره پروانه اکتشاف و شش فقره گواهینامه کشف مواد معدنی از دیگر اقدامات حوزه معادن استان در سال جاری بوده است.
پایان پیام/
نظر شما