دکتر حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، دیروز در حاشیه مراسم تجدید میثاق با آرمان های امام(ره) در گفتگو با خبرنگار شبستان پیرامون جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی گفت: این مراسم مهم ترین برنامه فرهنگی است که ما در عرصه کتاب برای تجلیل از نویسندگان، ایجاد رقابت مثبت و خلق یک فضای مناسب برای آشنایی مردم با بهترین کتاب ها برگزار می کنیم.
حسینی با اشاره به برگزاری هر ساله مراسم جایزه کتاب سال در ایام دهه فجر، بیان کرد: امسال 19 بهمن با حضور دکتر احمدی نژاد بهترین های کتاب انتخاب و معرفی می شوند. این کار دشواری بوده زیرا این ارزیابی از بین بیش از 20 هزار کتاب صورت گرفته است و 1400 داور در این کار مهم مشارکت داشتند.
به گفته وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امسال برای اولین بار برای جایزه کتاب سال، هیئت علمی ایجاد شده است تا با اشراف و نظارت بسیار خوب کارها را ارزیابی کنند.
وی صیانت از اندیشه و ارکان های امام (ره) و تبیین آن را یکی از وظایف اهالی هنر و رسانه عنوان کرد و افزود: هنرمندان باید با بهره گیری از ابزار مختلفی که در دست دارند پیام امام(ره) و محتوای فکری ایشان را به جهانیان معرفی کنند.
حسینی تصریح کرد: امروز در دنیا مشتاقان زیادی وجود دارند که برای آشنایی با فکر و اندیشه امام(ره) عطش فراوان دارند و قطعاً اگر این آشنایی در قالب کارهای زیبا و هنری صورت گیرد، بسیار تاثیرگذار خواهد بود.
وی ادامه داد: هر چند دیگران سرمایه گذاری زیادی در کارهای مختلف از جمله تئاتر، فیلم و موسیقی دارند اما کارها و محصولات جمهوری اسلامی ایران به دلیل سر و کار داشتن با فطرت آدمی و مبتنی بودن بر انسانیت و عدالت، دلنشین تر و اثر گذارتر است و بهتر جواب می دهد.دیگران اگر ادعای حقوق بشر می کنند، در عمل می بینیم که چه جنایت هایی انجام می دهند اما صدق، صفا و صمیمیت مردم ما بر همگان آشکار است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ایام دهه فجر را فرصت مغتنی برای اعلام دوباره و مجدد برنامه های وزارت فرهنگ و ارشاد دانست و افزود:خوشبختانه وزارتخانه مهم ترین جشنواره های خود را در این ایام برگزار می کند. پنج جشنواره بزرگ فیلم، تئاتر، موسیقی، شعر و هنرهای تجسمی فجر در دهه فجر برگزار می شود. هنرمندان همزمان در طول سال می کوشند تا دستاوردها و بهترین کارهای خود را برای ایام دهه فجر آماده کنند و ارایه دهند تا به شادی مردم افزوده شود.
حسینی در مورد راهپیمایی 22 بهمن امسال نیز اظهار داشت: مردم به این مراسم انس و خو پیدا کردند و هر سال منتظر 22 بهمن هستند. این روز یادآور روزهای خاطره انگیز برای مردم است، حتی با پخش آهنگ ها و سروده های آن دوران، نوجوانان جوانانی که در آن زمان حضور نداشتند، تحت تاثیر قرار می گیرند و حال و هوای دیگری پیدا می کنند.
وی خاطر نشان کرد: وقتی مردم می بینند که در کانون نگاه جهانیان هستند و اجتماع آنها می تواند آثار و برکات زیادی داشته باشد، به شرکت در راهپیمایی 22 بهمن ترغیب می شوند، به ویژه امسال که از حساسیت های ویژه ای نیز برخوردار است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه امسال حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن اگر بیشتر از سال های قبل نباشد، کمتر نیز نخواهد بود، عنوان کرد: خیزشی که در جهان اسلام بوجود آمده است، نشان می دهد که مردم جهان به آرمانهای امام(ره) در آستانه پیروزی انقلاب اسلامی و بعد از آن، لبیک گفته اند، لذاحرکت توفنده و منسجم ما در داخل کشور، یک قوت قلب و دلگرمی برای مسلمانان در خاورمیانه و منطقه خواهد بود.
پایان پیام/
نظر شما