به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از بنیاد سعدی، نخستین جلسه این دوره با حضور مدرسان زبان و ادبیات فارسی آن دانشگاه تشکیل شد.
در جلسه آغاز این دوره دکتر محمدرضا اصلانی؛ راهبر مکتب عالی ایران شناسی و افغان شناسی دانشگاه شرق شناسی تاشکند اظهار داشت: با توجه به اینکه جایگاه ادبیات فارسی در این دانشگاه خالی بود بر اساس پیشنهادی که مطرح شد و پذیرش دانشگاه شرق شناسی تاشکند این دوره برگزار میشود.
مدرس ایرانی زبان و ادبیات فارسی و مدرس این دوره ادامه داد: در واقع این دوره با همت و تلاش مسئولان دانشگاه؛ دکتر نادر نورالدینآف و دکتر هولکار میرزا احمدآوا برگزار میشود که لازم است از آنها سپاسگزاری کنم.
در مراسم افتتاحیه این دوره دکتر امانوف؛ معاون رئیس دانشگاه شرق شناسی تاشکند هم درباره ضرورت و نیاز به برگزاری اینگونه دوره های آموزشی سخنرانی کرد.
گفتنی است اولین جلسه این دوره با حضور تعدادی از استادان بخش ادبیات فارسی ایران و افغان و دانشجویان علاقمند به شعر و ادب فارسی برگزار شد.
مثنوی خوانی توسط دکتر آیدین، دکتر هلاله خان و خانم دیناره از دیگر بخشهای جلسه آغاز دوره ادبیات فارسی معاصر و کلاسیک در دانشگاه شرق شناسی تاشکند بود. نخستین جلسه درسی این دوره با خوانش و تفسیر بخشهایی از دفتر اول مثنوی مولوی همراه بود.
دوره ادبیات فارسی معاصر و کلاسیک به همت مکتب عالی ایران شناسی و افغان شناسی دانشگاه شرق شناسی تاشکند آغاز شد.
کد خبر 1785585
نظر شما