به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر سید جعفر حجازی، استاندار خوزستان، در مراسم کلنگ زنی پروژه دانشکده عمران و معماری دانشگاه شهید چمران اهواز، گفت: این دانشکده با زیربنای 5 هزار و 820 مترمربع به صورت مشارکتی میان استانداری خوزستان و وزارت علوم ساخته می شود که50 درصد اعتبار مورد نیاز آن از سوی این وزارتخانه در اعتبارات 91 و 92 و 50 درصد دیگر از ردیف تملک داراییهای استان خوزستان تأمین شود.
وی بر توسعه تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی برای تحصیلات تکمیلی تأکید کرد و با بیان اینکه این دانشکده سال آینده قبل از آغاز سال تحصیلی به بهره برداری می رسد، تصریح کرد: بناست با توسعه فضاهای فیزیکی دانشگاه میزان جذب دانشجویان را در رشته هایی که نیاز استان است افزایش دهیم و با این کار سطح قبولی دانش آموزان را افزایش دهیم.
استاندار خوزستان، با تأکید بر جذب اعتبارات پژوهشی و هزینه کرد آنها در بخش تجهیزات، خاطر نشان کرد: در بسیاری کارگاهها و آزمایشگاهها، تجهیزات فرسوده و قدیمی وجود دارد که به دلیل قدمت یا عدم مدیریت مناسب، نیاز به رسیدگی دارند.
دکتر حسن مروتی، رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، نیز در این مراسم با بیان اینکه با ساخت دانشکده عمران و معماری حداقل تا 10سال آینده مشکلی از نظر فضا برای دانشکده مهندسی و گروههای آموزشی مرتبط با آن نخواهیم داشت، افزود: ظرفیت این دانشکده 2 هزار نفر است که در سه طبقه، 36 اتاق اساتید، 12 کلاس درس، هفت آتلیه، سه کارگاه و 9 کلاس سمعی و بصری پیش بینی شده است.
وی با اشاره به اینکه مقرر شده، دانشکده مهندسی به سه دانشکده عمران و معماری، برق و کامپیوتر و مکانیک و مواد تقسیم شود، اضافه کرد: با این کار هم ظرفیت جذب دانشجو بیشتر و هم مشکلاتی که به لحاظ ساختمان، فضای فیزیکی، آزمایشگاه ها و تجهیزات وجود دارد برطرف می شود.
وی با اشاره به افزایش بودجه عمرانی دانشگاه در سال جاری به میزان 101درصد نسبت به سال گذشته، عنوان کرد: هم اکنون 9 پروژه عمرانی فعال در دانشگاه وجود دارد این در حالی است که از 15 میلیارد اعتبار عمرانی تصویب شده، براساس آنچه اعلام شده تا پایان امسال 32 درصد آن تخصیص داده میشود.
دکتر مروتی، در خصوص رشد اعتبارات پژوهشی و حجم قراردادهای منعقد شده میان صنایع و دانشگاه، اذعان داشت: در سال گذشته دانشگاه شهید چمران از نظر تعداد قراردادهای تحقیقاتی با صنایع بعد از دانشگاه تهران در رتبه دوم و از نظر حجم ریالی قراردادها، بعد از دانشگاههای تهران و صنعتی شریف در جایگاه سوم قرار دارد که بخش قابل توجهی از این قراردادها مربوط به دانشکده مهندسی است.
پایان پیام/
نظر شما