دبستان بهترین مقطع آموزش آموزه های دینی و قرآنی

مدرس و قاری بین المللی قرآن با اشاره به کمبود رفتارهای مبتنی بر آموزه های دینی و قرآنی در میان جوانان و نوجوانان گفت: مقطع دبستان بهترین زمان برای انسان سازی است.

به گزارش خبرنگار شبستان، سیدمرتضی سادات فاطمی قاری و مدرس بین المللی قرآن با اشاره به فقدان معلمان قرآن در دوران دبستان به منظور تربیت انسان های دین مدار در جامعه کنونی به خبرنگار شبستان گفت: اگر نیمی از مشکلات جامعه مانند نقصان در عملکرد درست یک قاضی، پلیس، کارمند و غیره را بر عهده آموزش و پرورش بدانیم خیلی خوشبینانه است.

وی با اشاره به اهمیت تربیت افراد از سنین کودکی خاطرنشان کرد: بهترین زمان برای درک حقیقت، دوران دبستان است و افراد وقتی وارد دانشگاه می شوند به راحتی سخن درست نمی پذیرند.

سادات فاطمی افزود: در کشور کانادا معلمان دبستانی بیشترین حقوق را دریافت می کنند و اساتید دانشگاهی تنها در یک رشته تبحر دارند ولی معلمان دبستانی باید حداقل در سه رشته دانشگاهی تحصیل کرده باشند.

وی با اشاره به تاکیدات بسیار رهبر کبیر انقلاب در آموزش و اشاعه فرهنگ غنی قرآنی در جامعه تصریح کرد: ایشان در زمان ریاست شهید رجایی بسیار پی گیر اجرای برنامه های قرآنی در آموزش و پرورش بودند که عمر آن شهید بزرگوار فرصت تحقق این کار را نداد.

این استاد بین المللی قرآن با اشاره به عشق زایدالوصف مقام معظم رهبری به قرآن و منویات ایشان در اجرای عملی احکام قرآنی در کشور اظهار کرد: ایشان فراتر از گزارش های رسمی توسط ارتباطات با دوستان قدیمی خود از ریز مسائل جامعه باخبرند و از اجرای نادرست آموزه های قرآنی ناراضی هستند.

وی با اشاره به خاطره ای از عشق رهبر کبیر انقلاب به قرآن در زمان مجروحیتشان عنوان کرد: وقتی آیت الله خامنه ای در اثر بمب گذاری منافقان کوردل مجروح شدند من بسیار نگران بودم برای همین به سرعت خود را از مشهد به تهران رساندم از فرزند آقا درخواست کردم تا ایشان را ملاقات کنم ولی او گفت: در این مقطع هیچ کس نمی تواند آیت الله خامنه ای را ببیند جز آقای رفسنجانی و من برای بردن غذا برای آقا شما را با خودم به بیمارستان می برم.

بیمارستان امام خمینی (ره) در خیابان ولیعصر واقع بود که فضایی بسیار کوچک و شبیه به خانه ویلایی داشت داخل بیمارستان بر روی برانکارد آقا را آوردند و ایشان زیرلب چیزی گفتند که من نفهمیدم چند لحظه بعد ایشان با چشم خود به من اشاره کردند که نزدیکتر بیایم بغض تمام وجودم را گرفته بود که ایشان خیلی آهسته به من گفتند التماس دعا خیلی خودم را کنترل کردم تا گریه نکنم و از اتاق بیرون رفتم. دکتر از من سوال کرد آقا شما قاری قرآن هستید من جواب دادم بله دکتر گفت: آقای خامنه ای با توجه به جراحت و درد زیادشان قویترین مسکن ها توانایی خواباندن ایشان را ندارد با روحیاتی که من از آقای خامنه ای سراغ دارم ممکن است برای ایشان چند آیه ای قرآن تلاوت کنید من هم پشت در بسته در قسمت بیرونی اتاق آیاتی را به سبک مرحوم مصطفی اسماعیل قرائت کردم چون آیت الله خامنه ای علاقه بسیاری به این سبک داشتند پس از چند دقیقه دکتر آمد و به من گفت: ایشان خوابیدند.

سادات فاطمی با اشاره به فطرت پاک جوانان برای دریافت حقیقت گفت: در زمان جنگ تحمیلی به خاطر تفسیر آیات قرآن و روشن کردن جوانان از دام پلید فرقه ضاله منافقین این افراد در پی ترور من بودند.

وی افزود: اگر جوانان آن زمان فقط با آموزه هایی از یک معلم قرآن می آموختند و به آیات ابتدایی سوره بقره توجه می کردند هیچگاه فریب گروهک منافقین را نمی خوردند.

سادات فاطمی با بیان این مطلب که آموزش باید هدفمند صورت گیرد خاطرنشان کرد: پیش از انقلاب من به امر فروشندگی لوازم خانگی مشغول بودم و هیچگاه به مردم رادیو نمی فروختم چرا که معتقد بودم برنامه هایی که در رژیم طاغوتی شاهنشاهی پخش می شود مشروع نیست.

وی با اشاره به زمان تدریس خود در مقطع دبستان عنوان کرد: من در دهه 60 همزمان با موشک باران شهر تهران در مدرسه توحید به مدت یکسال در مقطع دبستان تدریس کردم علی رغم اعتراض سازمان تبلیغات برای حفظ شان قاری بین المللی قرآن و تدریس در دانشگاه من به جای کسب اسم و رسم دنبال کار کردن رفتم به خاطر همین تدریس در دبستان را انتخاب کردم.

سادات فاطمی گفت: من در مدرسه ای کار کرده ام که شاگردانش در خانه قرآن نداشتند طبق خواسته بچه ها مقرر شده بود در پایان هر کلاس تلاوت قرآن بکنم روزی وقتی زنگ تفریح زده شد تا بچه ها برای تغذیه بیرون بروند شاگردان دبستانی که برای زنگ تفریح لحظه ای درنگ نمی کنند میخکوب آماده شنیدن تلاوت من بودند در همین بین چند نفر از معلمان وقتی این صحنه را دیدند به مدیر مدرسه گفتند آقای فاطمی بچه های کلاس را سحر کرده است.

وی با اشاره به دیگر تجربیات خود در زمان تدریس تصریح کرد: روزی برای برگزاری مسابقات قرآن در مدرسه توحید از مسئولان دبستان خواستم تا اولیا هم در این برنامه شرکت کنند ولی مدیر مدرسه برای حفظ آبروی من از اینکه شاگردان جلوی اولیا قرائت ضعیفی ارایه دهند از دعوت والدین بچه ها خودداری کرد در پایان مراسم تک تک معلمان و مدیر مدرسه از حسرت دعوت نکردن اولیا بر روی دستهای خود می زدند.

فاطمی ادامه داد: دو نفر از شاگردان سال پنجم ابتدایی نزاع لفظی با هم داشتند من به آن دو گفتم بیایید تا روایتی برای شما بگویم آن دو شاگرد گفتند روایت یعنی چی؟ من گفتم یعنی سخنی که از سوی معصوم به ما رسیده باشد و ادامه دادم مسلمان کسی است که دیگران از دست و زبانش در امان باشند. با شنیدن این حرف آن دو منقلب شدند و از من خواستند تا این حدیث را برروی تخته سیاه بنویسیم همچنین زمانی در دانشگاه آزاد مشغول امر تدریس بودم که شاگردی با پوشش بد به منظور اختلال در نظم کلاس وارد شد بعدها اطرافیان با تعجب به من گفتند فلان کس به تازگی نماز می خواند.

این قاری بین المللی تاکید کرد: معلمان قرآن مدارس باید قرآن بدانند و اگر اینطور نیست از کار خود استعفا دهند.

سادات فاطمی با اشاره به جذب کمیت سازی به جای کیفیت مندی برنامه ها در آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: روزی مدیر مدرسه به من اطلاع داد که فرزندم در نماز جماعت شرکت نمی کند و وقتی این اتفاق را از او جویا شدم گفت: بیشتر بچه های مدرسه بدون وضو در نماز شرکت می کنند و مدرسه فقط به دنبال تعداد افراد در نماز جماعت است.


پایان پیام/

 

کد خبر 177266

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha