به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، رجبعلی براتی، فرماندار درمیان در نشست شورای اداری شهرستان درمیان اظهار کرد: برخورداری از تنوع قومی و مذهبی گسترده یکی از مهم ترین ویژگی های فرهنگی شهرستان درمیان به شمار می رود و وحدت و همدلی مردم شهرستان مهم ترین عامل توسعه همه جانبه، رشد و تعالی شهرستان درمیان است.
وی یاد آور شد: شهرستان درمیان با 6 هزار کیلومتر وسعت و 55هزار نفر جمعیت دومین تولید کننده گوشت سفید و زرشک خراسان جنوبی به شمار میرود.
وی با بیان اینکه صنعت مرغداری در درمیان از قدمت بالایی برخوردار است، ادامه داد: شغل اکثر مردم شهرستان کشاورزی و دامپروری است و درمیان قطب مهم کشاورزی استان به شمار میرود.
فرماندار درمیان با اشاره به فعالیت کارخانه قند قهستان به عنوان قطب اقتصادی شهرستان درمیان اضافه کرد: با وجود تولید بالای چغندر قند در استان خراسان جنوبی، توجه جدی مسئولان استانی و استفاده از ظرفیت تولید چغندر قند استان در افزایش بازدهی این کارخانه تاثیر بسزایی خواهد داشت.
براتی از کارخانه سیمان باقران با 30 هزار سهامدار به عنوان یکی دیگر از قطبهای اقتصادی شهرستان یاد کرد و افزود: احداث این کارخانه در حال حاضر 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تا کنون بالغ بر 100 میلیارد تومان برای احداث آن هزینه شده است.
وی با اشاره به تأکید رئیس جمهور در سفر چهارم بر تسریع در احداث این کارخانه گفت: برخورداری از نیروی انسانی جوان، پرکار، تحصیلکرده و ولایی مهمترین ویژگی و بهترین سرمایه این شهرستان مرزی است که ماحصل آن توسعه آبادانی و امنیت شهرستان است.
فرماندار درمیان تمرکزگرایی و عدم استفاده بهینه از ظرفیتهای موجود شهرستان در برخی از حوزه ها را از مهمترین چالشهای موجود در درمیان برشمرد و خواستار حضور پررنگ تر مدیران استانی در شهرستان شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری درمیان، وی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی گازرسانی به شهرستانهای درمیان و سربیشه در سال گذشته، گفت: گازرسانی به شهرستان و تجهیز و راه اندازی بیمارستان 24 تختخوابی اسدیه ضروری ترین نیاز مردم شهرستان درمیان است.
براتی، انجام مطالعات منابع آبی در دشتهای مرزی را اولویت کاری در شهرستان درمیان برشمرد و تأکید کرد: امنیت پایدار در گرو توجه به وضعیت معیشت و اشتغال مرزنشینان است.
پایان پیام/
نظر شما