سرمایه‌گذاری خارجی براساس نیاز و ظرفیت‌های مناطق مختلف استان باشد

قناعت با بیان اینکه سرمایه‌گذاری مصوب باید در مسیر تولید هزینه شود، گفت: هر گونه سرمایه‌گذاری خارجی باید براساس نیاز و ظرفیت‌های مناطق مختلف استان باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، جواد قناعت ظهر امروز یکشنبه (۱۳ خرداد) در نشست با سرمایه‌گذاران خارجی استان اظهار کرد: با فضای همدلی و عزم و اراده‌ای که در استان است شاهد حل دغدغه و نگرانی سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی باشیم.

وی با بیان اینکه در همه کشورها کم و بیش مشکلات و کمبودهایی به لحاظ زیرساختی، ارزی و تعلل اداری و ... برای سرمایه‌گذاری وجود دارد، خطاب به سرمایه‌گذاران خارجی گفت: شما کشور مقتدر با امنیت داخلی خوبی را برای سرمایه‌گذاری انتخاب کردید که دارای ثبات است و دستخوش بحران‌های داخلی و بین‌المللی نمی‌شود.

استاندار خراسان جنوبی افزود: همچنین استان خوبی را هم برای سرمایه‌گذاری انتخاب کردید و گرچه در حوزه زیرساخت‌ها کمبودهایی داریم اما توانمندهای استان بیش از ضعف‌ها است و خراسان جنوبی شرقی‌ترین استان کشور و در وسط کریدور جنوب به شما قرار دارد.

قناعت به فعال بودن پروژه فراملی راه آهن خراسان جنوبی و اتصال کشورهای آسیای مرکزی و حوزه خلیج فارس و دریای عمان با اعتبار برآورد اولیه ۵۰ هزار میلیارد تومان اشاره کرد و ادامه داد: در بحث انتقال آب دریای عمان تا چهار ماه آینده لوله‌گذاری انجام خواهد شد و اولین تخصیص آبی که به خراسان جنوبی می‌دهند ۶۰ میلیون مترمکعب است که ۷۰ درصد فلسفه این انتقال آب برای تأمین آب صنایع می‌باشد.

وی بیان کرد: هفته دوم تیرماه فاز اول خطوط انتقال گاز دو راهی دشتک زابل به نهبندان با ۴ هزار میلیارد تومان افتتاح می‌شود و فاز دوم آن هم به سربیشه با اعتبار ۴ هزار میلیارد تومان انجام خواهد شد.

استاندار با تأکید بر اینکه سرمایه‌گذاری‌های نجومی و کلان در حوزه زیرساختی استان خراسان جنوبی در حال انجام است، تصریح کرد: این اقدامات نشان می‌دهد که خراسان جنوبی با شتاب در حال حرکت و توسعه است.

قناعت به ذخایر غنی استان در حوزه معادن اشاره کرد و اظهار داشت: وجود ۷۶ درصد ذخایر زغال سنگ کشور و ۸۵ درصد بنتونیت خاورمیانه، تنها بخشی از ذخایر معدنی خراسان جنوبی است.

به گفته وی؛ ۹۸ درصد محصول زرشک جهان در خراسان جنوبی تولید می‌شود و این استان توانمندهای بسیاری در حوزه کشاورزی دارد.

استاندار با تأکید بر اینکه در مرز ماهیرود و منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی هم ظرفیت برای سرمایه‌گذاری وجود دارد، گفت: حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان و فرمانداران در این نشست حاکی از این است که تلاش مسئولان استان در راستای برداشتن موانع از پیش روی سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی می‌باشد.

قناعت از کار تیمی و برقراری فضای همدلی در بخش دولتی و بخش خصوصی برای استفاده بیشتر از ظرفیت‌های خراسان جنوبی با حضور سرمایه‌گذاران گفت و عنوان کرد: توسعه سرمایه‌گذاری خارجی از جمله مصادیق تحقق شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردمی» است که با محوریت معاونت اقتصادی استانداری در دستور کار دستگاه‌های متولی به ویژه در حوزه اقتصادی قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: مرجع سرمایه‌گذاری خارجی در استان خراسان جنوبی مرکز خدمات سرمایه‌گذاری است و هر نوع سرمایه‌گذاری باید از طریق این مرکز در استان انجام شود تا جلوی موازی کاری دستگاه‌ها گرفته شود تا سرمایه‌گذاران معطل نشوند.

استاندار تأکید کرد: باید تلاش شود تا سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در حد مصوبه و عدد و رقم بر روی کاغذ باقی نماند و ضمن جذب سرمایه‌گذاری مصوب در مسیر تولید هزینه شود.

قناعت با اشاره به اقدامات زیرساختی دولت شهید آیت الله رئیسی در استان خراسان جنوبی، یادآور شد: در دو سال گذشته ۴۶۵ واحد اقتصادی راکد در این استان و در مجموع ۷ هزار واحد تولیدی در کشور احیا و فعال شد اما این ضعف ما است که نتوانستیم این اقدامات و دستاوردهای دولت سیزدهم را به خوبی و هنرمندانه انعکاس دهیم.

وی با تأکید بر اینکه امیدواریم شاهد جذب بیشتر سرمایه‌گذاری‌های خارجی و داخلی در استان باشیم، افزود: در همین مدت پروژه‌های دارای مجوز سرمایه گذاری خارجی از ۱۳ پروژه به ۳۱ پروژه رسیده است.

استاندار خراسان جنوبی خواستار استفاده از ظرفیت کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید برای حل مشکلات سرمایه‌گذاران خارجی با محوریت معاونت اقتصادی استانداری شد و تأکید کرد: هر گونه سرمایه‌گذاری خارجی باید براساس نیاز و ظرفیت‌های مناطق مختلف استان باشد.

قناعت با بیان اینکه سرمایه‌گذاران خارجی نیز باید مبالغی را که متعهد می‌شوند کامل سرمایه‌گذاری و به طرح‌های خود تزریق کنند، عنوان کرد: مرکز خدمات سرمایه‌گذاری خارجی به سرمایه‌گذاران کمک می‌کنند تا مشاوران بومی دارای صلاحیت و آشنا به قوانین را انتخاب کنند تا با مشاوره‌های غلط خللی در اجرای طرح‌های آنان به وجود نیاید.

وی با اشاره به اینکه فرمانداران باید مطالبه‌گر و زبان گویای سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی باشند و مطالبات و دغدغه‌های آنان را به مدیران استان انعکاس دهند، گفت: حل مشکلات شهرستانی و استانی سرمایه‌گذاران در دستور کار است و برای مشکلاتشان در سطح ملی هم مکاتبه و پیگیری لازم صورت می‌گیرد.

استاندار در پایان پیشنهاد داد معاونت اقتصادی استانداری و مدیران مربوطه، جلسات موردی و تخصصی برای حل مشکلات سرمایه‌گذاران برگزار کنند و مرکز خدمات سرمایه‌گذاری خارجی استان هم به صورت فصلی آمار و اطلاعات سرمایه‌گذاری خارجی را در رسانه‌های منتشر و منعکس کند تا مردم و گروه‌های مرجع از جزییات آن مطلع شوند.

کد خبر 1766578

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha