روایت افسر عراقی از دلاوری یک زن ایرانی

مرتضی سرهنگی با اشاره به نقش زنان در دوران دفاع مقدس گفت: با یک افسر عراقی آشنا شدم که می گفت: تنها یکبار در هنگام حضورش در خرمشهر خفت کشیدم آنهم زمانی بود که با یک زن روبه رو شدم و او یک سیلی به من زد.

به گزارش خبرگزاری  شبستان ،نشست رونمایی از کتاب «خاطرات ایران»شامل خاطرات ایران ترابی با خاطره‌نگاری شیوا سجادی، عصر روز دوشنبه 3 مهر در فرهنگسرای اندیشه تهران و با حضور رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، راوی کتاب و مرتضی سرهنگی و نیز برخی از نویسندگان حوزه ادبیات دفاع مقدس برگزار شد.

 

در این مراسم مرتضی سرهنگی با اشاره به حضور خود در اردوگاه اسرای عراقی جنگ تحمیلی گفت: در این اردوگاه با افسری عراقی به نام جبار آشنا شدم که سرباز بسیار فرزی بود و اظهار می‌کرد که در همه 19 ماه حضورش در خرمشهر تنها یک بار خفت کشیده بوده و آن هم زمانی بوده که یک زن ایرانی را در خانه‌اش و پس از دوران اشغال این شهر دستگیر می‌کند و وقتی از او سوال می‌کند که اینجا چه می‌کند؟ آن زن کشیده‌ای به او زده و گفته: اینجا خانه من است. تو اینجا چه می‌کنی؟

 

وی افزود:سرهنگ عراقی دیگری روایت می‌کند که در گشت‌زنی‌هایش در خرمشهر زنی به نام فاطمه خزرجی را دستگیر کرده که او در اعترافات خود عنوان داشته که برای تهیه عکس و اطلاعات برای سپاه در این شهر حضور پیدا کرده است و اینها نشان دهنده حضور پر رنگ زنان در خط مقدم جبهه است.

 

مدیر دفتر ادبیات و هنر مقاومت خاطر نشان کرد:همه محاسبات دنیا برای حمله به ایران درست بود، الا ناگهان سرباز شدن مردم ما که حتی پوشش و غذاخوردن آنها را نیز تغییر داد و پشت همه این تغییرات و استقامت‌ها زنان ما ایستاده ‌بودند.

در ادامه این مراسم ایران ترابی گفت: اگر خانم حسینی و تشویق‌های او نبود این کتاب هرگز نوشته نمی‌شد و من از این بابت از او سپاسگزارم.

 

وی خاطر نشان کرد: هشت سال دفاع مقدس برای من یک دانشگاه بود که توانستم در آن و از آن فازغ التحصیل شوم.

 

ترابی در ادامه ضمن مرور خاطرات خودبا اشاره به محاصره پاوه، عنوان کرد :ورود ما به پاوه با یک بالگرد دو پروانه‌ای و با اسکورت چندین بالگرد جنگی بود. شدت تیراندازی‌ها به اندازه‌ای بود که ما پس از خارج شدن از بالگرد به صورت سینه‌خیز خودمان را به مقر رساندیم.

 

وی در ادامه داد: فراموش نمی کنم که وقتی پس از پایان محاصره به بیمارستان پاوه رفتیم با تلی از جسد شهدا روبرو شدیم که توسط ضد انقلاب یا سربریده شده بودند و یا جسدشان مثله شده بود.

 

ترابی همچنین تاکید کرد: ما از امروز از مسئولان به خصوص وزارت ارشاد گله داریم قبول کنند که کاری برای جنگ نکرده‌اند. ما جانبازان خانم و خانم‌هایی که در دوران دفاع مقدس زحمات بسیاری کشیده‌اند فراوان داریم ولی هیچ یک از آنها دیده نشده‌اند.
پایان پیام/
 

کد خبر 176573

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha