به گزارش خبرنگار شبستان، نشست نقد و بررسی فیلم سینمایی «آیینه های روبرو» در مقر اصلی برگزاری جشنواره برگزار شد.
در ابتدای این جلسه «رامتین شهبازی» منتقد سینما عنوان داشت: این فیلم در بخش های مسابقه سینمای ایران، نگاهی نو و سینمای بین الملل به نمایش در خواهد آمد. تا به حال تنها سینمای مستند به این موضوع پرداخته بود اما تابوی اینگونه موضوعات توسط فیلم سینمایی «آیینه های روبرو» در سینمای داستانی نیز شکسته شد. امیدوارم این فیلم بتواند نگاه خود را در سینمای بین الملل معرفی کند.
در ادامه مراسم، نگار آذربایجانی کارگردان فیلم سینمایی «آیینه های روبرو» گفت: در دوران نوجوانی پسر همسایه ای داشتیم که با مشکل هویت و جنسیت خود دست و پنجه نرم می کرد. این فرد تلاش می کرد که جامعه او را به عنوان یک انسان قبول کنند اما همگی از پذیرفتن این آدم سر بازمی زدند. جرقه اصلی فیلم نامه یاد و خاطره این نوجوان بود.
وی با اشاره به مستندگونه بودن فیلم خود اظهار داشت: تمام تلاش خود را کردیم که از تکنیکهای مدرن استفاده کنیم. قصد داشتیم پایان قصه دو شخصیت را مستندگونه جلوه دهیم و صدای فیلم سبب شد که فضای فیلم به یک مستند تعریف شده تبدیل نشود.
وی ادامه داد: پس از بازی در فیلم سینمایی نسل سوخته مدتی را از ایران مهاجرت کردم و برای تحصیل به امریکا سفر کردم و از سال 1380 تا به حال مشغول ساخت فیلم های کوتاه بودم تا تجربه لازم را در کارگردانی به دست آورم.
فردین خلعتبری آهنگساز فیلم سینمایی «آیینه های روبرو» با انتقاد از کیفیت پخش صدای فیلم در سالن بیان کرد: در این فیلم دو نوع موسیقی داشتیم و سه تار و موسیقی های سبک مینیمال را ترکیب کردیم و هیچگاه در فیلم این دو موسیقی به تنهایی شنیده نمی شوند.
شایسته ایرانی با اشاره به بازی دیگر خود در فیلم سینمایی آفساید افزود: نقش من در آفساید تاحدی با نقش من در این فیلم شباهت دارد با این تفاوت که در این فیلم باید یک مرد در درون خود را در کالبد یک زن به نمایش می گذاشتم اما در آن ادای شخصیت مرد را در می آوردم.
پایان پیام/
نظر شما