به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، حجت الاسلام و المسلمین جمال یاری، مدیر کل تبلیغات اسلامی گیلان در کارگاه آموزشی "شناخت آسیب های فرهنگی و اجتماعی و راهکارهای مبارزه با آن" ویژه روحانیان مستقر که در سالن جلسات اداره کل تبلیغات اسلامی استان برگزار شد، گفت: روحانیان با آگاهی دادن به نسل جوان و استفاده از تریبونهای مختلف باید از ترویج هر گونه انحرافات و تبلیغ فرقه های نوظهور جلوگیری کنند.
وی به نقش مبلغان حوزه دین در پیشگیری و مقابله با آسیب های اجتماعی پرداخت و خاطرنشان کرد: نقش مبلغان دینی در تربیت اجتماعی این امر باید در جهت کاهش آسیب های جامعه و تهدیدات اجتماعی باشد.
حجت الاسلام یاری نهاد روحانیت در کشور را دارای بنیانی قدرتمند و نفوذ یافته در دل های مردم دانست و تصریح کرد: این قشر باید بر اساس نیاز مردم سخن بگویند و آنان را در مسیری روشن و درست هدایت کند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان با تاکید بر اینکه روحانیان باید نفوذ تبلیغی خود را در میان خانواده ها تقویت کنند، افزود: مبلغان دینی باید خانواده ها را با تهدیدات اجتماعی آشنا و اخلاق مداری اسلامی را در میان خانواده ها ترویج دهند.
حجت الاسلام پورشعبانعلی، سرپرست اداره امور فرهنگی و تبلیغ اداره کل تبلیغات اسلامی گیلان نیز در این کارگاه آموزشی گفت: برگزاری چنین نشستهای آموزشی در عرصه فرهنگی از ضروریات امروز برای دست اندرکاران فرهنگی است.
وی، اولین و موثرترین راه مقابله با آسیب ها را شناخت آنها عنوان و خاطرنشان کرد: روحانیان و مبلغان دینی پرچمدار مبارزه با هر گونه انحراف و آسیبهای اجتماعی هستند.
حجت الاسلام پورشعبانعلی با بیان اینکه 50 نفر از روحانیان مستقر استان در این کارگاه آموزشی شرکت کردند، افزود: آشنایی روحانیان مستقر با مسائل و رخدادهای فرهنگی جامعه، آسیب شناسی فعالیتهای فرهنگی و شناخت از مهندسی فرهنگی با هدف افزایش سطح آگاهی و دانش مبلغین دینی از مهم ترین اهداف این کارگاه آموزشی است.
گفتنی است، شناخت چالش ها و ارائه راهکارهای مناسب برای مبارزه با آن از مهم ترین برنامه های استراتژی اداره کل تبلیغات اسلامی در شش ماهه دوم سال جاری است.
پایان پیام/
نظر شما