به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، حسن کامرانیفرد صبح امروز ( ۲۴ بهمن) در نشست خبری با اشاره به وجود ۱۹ مرکز آموزش ثابت فنی و حرفهای با بیش از ۱۰۵ کارگاه ثابت در استان اظهار کرد: ۵۵۰ حرفه آموزشی در بخش خدمات، صنعت و فرهنگ و هنر به کارآموزان آموزش داده میشود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خراسان جنوبی ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون ۲۷ هزار و ۸۹۳ نفر در قالب سه میلیون و ۷۳۱ هزار و ۸۶۶ نفر ساعت در این مراکز آموزش دیدند.
وی افزود: همچنین ۴۰۳ آموزشگاه بخش خصوصی با ۳۷۸ حرفه آموزشی وجود دارد که همه این آموزشگاهها با هزینه مصوب سازمان آموزش فنی و حرفهای آموزشهای مهارتی را دنبال میکنند.
کامرانیفرد در ادامه بیان کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۱۱ هزار و ۴۰۵ نفر در قالب یک میلیون و ۸۳۴ هزار و ۷۹۶ نفر ساعت در این مراکز آموزش دیدند.
وی با بیان اینکه امسال ۵۲ مجوز جدید آموزشگاه آزاد در خراسان جنوبی صادر شد افزود: از مجموع آموزشهای ارائه شده در این مدت ۳۰ هزار و ۲۷۰ نفر معرفی به آزمون شدند که ۲۵ هزار نفر حضور یافتند و ۱۹ هزار نفر معادل ۷۵.۵ درصد آنان قبول شدهاند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خراسان جنوبی یادآور شد: آموزشهای فنی و حرفهای در استان برای ۱۹ گروه هدف از جمله کودکان کار، زنان سرپرست خانوار، اتباع خارجی، سربازان، دانش آموزان، دانشجویان و زندانیان برنامهریزی میشود.
کامرانیفرد با اشاره به تجهیز و راهاندازی سه دپارتمان تخصصی و ملی در خراسان جنوبی تصریح کرد: دپارتمان تخصصی معدن در نهبندان، دپارتمان لاستیک در کویر تایر و دپارتمان گوهرتراشی و گوهرشناسی در فردوس را داریم که آموزشهای فنی و حرفهای در سطح ملی را ارائه میدهند.
وی با اشاره به اینکه بیش از ۷۰ درصد مهارتآموزان که با هدف اشتغال آموزش دیدند و در سن اشتغال هم بودند مشغول به کار شدهاند بیان کرد: در حوزه مهارتآموزی هدف ما در کنار ارتقای تجهیزات آموزشی، آموزش رشتههای مورد نیاز و اقبال استان است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خراسان جنوبی افزود: متنوع بودن روشهای اجرای آموزش و مخاطبان و تعداد دورههای آموزشی، در دسترس بودن و نداشتن محدودیت زمانی و مکان، ارائه گواهیانه آموزشی با استاندارد جهانی و تطبیق با نیاز بازار کار از ویژگیهای دورههای آموزش فنی و حرفهای است.
کامرانیفرد به اجرای طرح جدید مهارتآموزی در محیط کار واقعی یا استاد شاگردی نوین اشاره کرد و گفت: از ابتدای امسال هزار و ۷۷۱ نفر در ۵۸۵ کارگاه مهارتهای لازم را برای ورود به بازار کار را فرا گرفتهاند.
وی با بیان اینکه کارگاههای فنی و حرفهای را در اختیار شرکتهای دانش بنیان قرار دادیم، ادامه داد: در حال حاضر ۲۰۰ مربی افتخاری با فنی و حرفهای استان همکاری دارند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خراسان جنوبی از ثبت مجمع خیرین مهارت و همچنین راهاندازی نمایشگاه دائمی فروش صنایع دستی در بیرجند نیز خبر داد و گفت: این نمایشگاه در مرکز خواهران بیرجند راهاندازی شده که بانوان کارآفرین محصولات خود را به فروش میرسانند.
کامرانیفرد اضافه کرد: ۲ پروژه عمرانی نیمهتمام(کارگاهی) در شهرستانهای طبس و زیرکوه در دست احداث است که مرکز طبس با ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی در سال آینده به بهرهبرداری میرسد.
نظر شما