سپر دفاعی ما در برابر تهاجم فرهنگی تمسک به قرآن است

اسماعیلی مهمترین سپر دفاعی ما در برابر تهاجم فرهنگی را تمسک به حبل الله متین و قرآن کریم دانست و گفت: همه بخش های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی موظف هستند قرآن کریم را در اولویت برنامه های خود قرار دهند.

به گزارش خبرنگار دین و اندیشه خبرگزاری شبستان، از ۱۴ کلان برنامه و دستاوردهای قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امشب با حضور دکتر محمد مهدی اسماعیلی، دکتر علیرضا معاف و حجت الاسلام کمال الدین خداده در سالن غدیر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی رونمایی شد.

در این برنامه دکتر محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن تبریک ماه رجب و گرامی داشت یاد و خاطره شهدای کشور گفت: همه دوستداران قرآن کریم بعد از گذشت دو سال از آغاز دولت مردمی آیت الله رییسی به عنوان کار نمادین از 14 طرح ابتکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی رونمایی می شود.

وی  در ادامه اظهار داشت: آنچه که امروز به عنوان مسئول وزارت ارشاد شهادت می دهم این است که عامل اصلی پیش برد برنامه ها چیزی جز روحیه جهادی و اخلاص دوستان در این وزارتخانه نبوده است. دکتر اسماعیلی تصریح کرد: با توجه به این که جامعه ما جامعه ای قرآنی و زنده به نام قرآن، عشق، مهر و مودت نسبت به اهل بیت(ع) است لذا با انجام کمترین فعالیت توسط هر مجموعه و سازمانی با استقبال پرشور مردم مواجه می شود. بنابراین نیاز است که همه دستگاه ها به نوبه خود در این زمینه نقش خود را به خوبی ایفا نمایند.

وزیر ارشاد با بیان اینکه ما با یک زمین آماده کشت روبرو هستیم تصریح کرد: جامعه ما روحیه و استعدادهای قرآنی دارد، اگر گله ای در حوزه قرآن وجود دارد به ما مسئولان و برنامه ریزان برمی گردد چون ما نتوانسته ایم از فرصت مهم یک جامعه قرآنی به نحو احسن استفاده کنیم.

وی با اشاره به وجود روستاها و شهرهای قرآنی افزود: استعداد همه این افراد با برنامه ریزی قرآنی به بالفعل تبدیل می شود بنابراین طلیعه 10 میلیون حافظ قرآنی بایستی در این دوره روشن شود، برخلاف همه القائات فاسد روشنفکران بیش از 50 درصد جوانان کشور آماده بذل جان خود برای قرآن و کشور خود هستند و بیش از 80 درصد مردم نیز پیرو آرمان های انقلاب در خصوص فلسطین می باشند.

اسماعیلی با اشاره به طرح بشری به عنوان یکی از طرح های مهم رونمایی امروز خاطر نشان کرد: در راستای اجرای این طرح 14 هزار نفر مربی قرآنی آموزش دیده اند.

وی به جایزه بین المللی یاسین اشاره کرد و افزود: این برنامه به زودی در ایام ماه مبارک رمضان اجرایی و در کل کشورهای اسلامی این طرح قابل اجرا می باشد.

وی با اشاره به بحث دعا و عترت در جامعه تصریح کرد: معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید در حوزه دعا و عترت پیش قدم باشد ضمن اینکه یک اقدام بین المللی در حوزه تولیدات فرهنگی بین المللی قرآن و عترت نیز خواهیم داشت. 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اینکه مردم بایستی با نهج البلاغه و صحیفه سجادیه انس بگیرند افزود: نهج البلاغه کتاب انقلاب اسلامی است ما با این کتاب هم زبان اعتراض را آموخیتم هم شیوه حکومت داری انقلاب و تمدن نوین را فرا گرفته ایم.

اسماعیلی مهمترین سپر دفاعی ما در برابر تهاجم فرهنگی را تمسک به حبل الله متین و قرآن کریم دانست و گفت: همه بخش های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی موظف هستند قرآن کریم را در اولویت برنامه های خود قرار دهند.

بنابراین گزارش در ادامه این مراسم؛ دکتر علیرضا معاف معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: رهبر انقلاب در دیدارهای رمضانی سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بر مسئله تبدیل مساجد به پایگاه های قرآنی تاکید تصریحی داشتند. ️امروز به همت کانون های فرهنگی هنری مساجد، ۴ هزار مسجد در سراسر کشور تبدیل به پایگاه های قرآنی شده است. ️

وی با اشاره به اینکه هدفگذاری برای ایام دهه فجر سال آینده گفت: ۱۴ هزار مسجد تبدیل به پایگاه قرآن خواهند شد.

معارف گفت: حجت الاسلام کمال الدین خداداده رییس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد در راستای تبدیل مساجد به یک پایگاه قرآنی جلسات متعددی را با حضور دستگاه های مختلف برگزار کردند که تاکنون اقدامات خوبی هم در این زمینه انجام شده است. 

وی تاسیس مرکز ملی ترجمه قرآن کریم جمهوری اسلامی را به عنوان یکی از دستاوردهای قرآنی وزارت ارشاد برشمرد و افزود: این مهم از مطالبات تصریحی مقام معظم رهبری است که امروز به صورت رسمی آغاز به کار می کند.

معارف گفت: ارتباط مردم با فیزیک و کالبد قرآن از طریق ترجمه است. آقایان حدادعادل؛ کریم دولتی، حجت الاسلام محمد نقدی از جمله اعضای شورای علمی مرکز ملی ترجمه هستند.

معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد با بیان اینکه سومین دستاورد وزارت ارشاد منشور قرآنی حمکرانی فرهنگ و هنر است تصریح کرد: وزارت ارشاد باید با مفاهیم قرآنی اداره شود سند این منشور بیش از یک سال است در حال تنظیم می باشد. اینکه مطبوعات و سینمای کشورما چکونه باید قرآنی باشد از اهداف مهم ما در وزارتخانه است چون این موارد باید به صورت سیستمی خود را در جامعه نشان دهند. 

وی به تاسیس انجمن بین المللی نهج البلاغه اشاره کرد و افزود: در این انجمن اساتید سطح نهج البلاغه همکاری دارند و این انجمن در راستای تکریم از فعالان حوزه نهج البلاغه و توجه جدی به مفاهیم والای این کتاب ارزشمند راه اندازی شده است بنابراین نهج البلاغه برادر قرآن است و باید کشور را توسط این کتاب مهم اداره کنیم.

معاف با اشاره به رونمایی از 12 هزار بیمه شده قرآنی اظهار کرد: سعی خواهیم کرد عدد بیمه شدگان قرآنی از تعداد سینماگران و هنرمندان بیشتر باشد. 

همچنین در این برنامه حجت الاسلام کمال الدین خداداده رییس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد گفت: اولین شخصیت نظام که در مورد فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه هر مسجد به یک پایگاه قرآنی تبدیل شود لبیک گفت دکتر اسماعیلی وزیر ارشاد بودند. 

وی اظهار کرد: بعد از دیدار های مقام معظم رهبری و تاکیدات ایشان به تبدیل مساجد به پیگاه های قرآنی ما نیز فراخوانی به مساجد ارسال کردیم و مدیران کانون های مساجد نیز به این فرمان لبیک گفتند.

کد خبر 1746972

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha