به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «آناتولی»، «عبدالمالک مجاهد»، فعال اجتماعی و رئیس گروه «عدالت برای همه» از چالشهایی که مسلمانان هند در زمینه آموزش و اشتغال با آن مواجه هستند، صحبت کرد.
این فعال اجتماعی گفت که مسلمانان در هند با تبعیض و محرومیت از حقوق تحصیلی و اقتصادی خود مواجه هستند.
وی خاطرنشان کرد که علیرغم کسب نمرات بالا در تحصیل، مسلمانان برای یافتن شغل تلاش می کنند و اغلب به شغلهایی دست پیدا میکنند که حتی نیازی به تحصیل ندارند.
مجاهد افزود: مسلمانان در کل به خاطر تبعیضهایی که علیه آنان وجود دارد از نظر شغل و تحصیل از هندوها عقبتر هستند و بین سطح تحصیلات مسلمانان و هندوها حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد فاصله وجود دارد.
وی همچنین با توجه به چالش های تحصیلی کودکان مسلمان در هند، تاکید کرد که تعصبی علیه کودکان مسلمان وجود دارد که به جهات مختلف خود را نشان می دهد.
این فعال اجتماعی گفت که دانش آموزان مسلمان در هند هم توسط معلمها و هم توسط دیگر دانشآموزآن کتک میخورند و مورد آزار و اذیت قرار میگیرند.
مجاهد همچنین به ممنوعیت تحصیل دختران مسلمان محجبه در برخی از ایالتهای هند اشاره کرد و گفت: آنها نمی توانند با روسری وارد مدارس شوند، بنابراین هزاران دختر مسلمان به دلیل این ممنوعیت سالها از تحصیل محروم بوده اند.
وی با اشاره به اینکه برنامه آموزشی در حال تغییر، برای محو میراث مسلمانان در هند است به یک برنامه درسی جدید اشاره کرد که اطلاعات مربوط به معمار مسلمان تاج محل را حذف کرده است.
این فعال اجتماعی همچنین با تاکید بر تبعیض اقتصادی علیه مسلمانان گفت: مسلمانان که تقریبا ۱۵ درصد از جمعیت هند را تشکیل می دهند، به طور نامتناسبی در نیروی کار حضور ندارند و تنها ۱ درصد آنها در مشاغل دولتی هستند.
وی افزود: این در حالی است که برهمنهای هندو تنها ۳.۵ درصد از جمعیت هند را تشکیل می دهند، اما ۶۱ درصد از مشاغل دولتی را دارا هستند.
«عبدالمالک مجاهد» همچنین با انتقاد از تحریم محصولات دارای گواهی حلال در هند گفت: و هندوها فروش چنین محصولاتی را حمایت از «توسعه اقتصاد اسلامی» میدانند و به همین دلیل با آن مخالف هستند.
نظر شما