بالاترین قانون برای سعادت زن حفظ حیا و حجاب است

استاد جامعه الزهرا (س) با بیان اینکه پیام حضرت معصومه (س) در حیا و عفت خلاصه شده است، گفت: بالاترین قانون برای سعادت زن حفظ حیا و حجاب است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، زهرا حکیم جوادی، استاد جامعه الزهرا (س) شب گذشته (28 شهریور ماه) در مراسم جشن میلاد حضرت معصومه (س) که در حسینیه امزاده اسماعیل (ع) برگزار شد، اظهار کرد: پیام حضرت معصومه (س) در حیا و عفت خلاصه شده است و پیام دین نیز برای هر زن مسلمان، فقط حفظ حیا و عفت است.
 

وی ادامه داد: اگر دختران و زنان می خواهند به خوشبختی برسند، باید حیا و عفت خود را حفظ کنند و بیشترین خصوصیت زنانی که در دین اسلام درخشیدند، حیا و عفت بوده است.
 

استاد جامعه الزهرا (س) اضافه کرد: پوشش بالاترین دستوری است که خداوند به زن داده است و خداوند اراده فرموده است ما را به سعادت برساند و برای رسیدن به این سعادت قوانینی را وضع کرده که بهترین و بالاترین قانون برای سعادت زن حفظ حیا و حجاب است.
 

وی با اشاره به تکریم دختر در اسلام عنوان کرد: در زمان جاهلیت که دختر را مایه ننگ برای خانواده خود بر می شمردند، اسلام دختر را ریحانه، خیر کثیر و یکی از نعمت ها بهشتی معرفی کرد و در این دوران، خداوند اراده کرده بود که بقای نسل پیامبر(ص) از حضرت فاطمه (س) باشد.
 

حکیم جوادی اعلام کرد: در دوران ظهور اسلام روایات بسیاری از بزرگان و ائمه اسلام نقل شده است که دختر ریحانه است و اسلام تا این اندازه به جایگاه و مقام و منزلت زن اهمیت داده است.
 

وی با اشاره به برخی پوشش های غربی تصریح کرد: دشمنان ما برای زنان به نام زیبایی، لباس هایی را در اختیارشان قرار داده اند که اگر با همین روند پیش رود، فاجعه به بار می آید.
 

استاد جامعه الزهرا(س) خاطرنشان کرد: بزرگ ترین خصوصیت یک انسان بر اساس فطرت او این است که عادل باشد، به این معنا که انسان هر عملی را در زمان و مکان مناسبی انجام دهد و اسلام می خواهد ظلم نباشد و ظاهر شدن زن در جامعه آنگونه که شایسته خلوت خانه خود است، ظلم است.
 

وی یادآور شد: بهترین ویژگی فاطمه (س) عدل و حیا است و مریم (س) به دلیل اینکه با حیاترین و عفیف ترین زن در زمان خود بود، ماندگار شد.
 

حکیم جوادی گفت: ارزش زن به جسمانیت او نیست، بلکه به شخصیت او است و شخصیت زن با حیا و عفاف می درخشد و خداوند در قرآن وعده داده است هر کس از زن و مرد عمل نیکی انجام دهد و مومن باشد، او را حیات طیبه می بخشیم و ارزش زن به این است که هم خود می تواند حیات طیبه داشته باشد و هم با تربیت صحیح، زمینه حیات طیبه فرزندان خود را فراهم کند.
 

وی افزود: حضرت معصومه (ع) از فرزندان حضرت فاطمه (س) است و بیشترین وصف خاندان اهل بیت پیامبر حیا و عفت آنها است و این موضوع زبانزد عموم مردم بوده است.
 

استاد جامعه الزهرا(س) خاطرنشان کرد: راه خوشبختی دوستی فاطمه (س) است و یکی از راه های دوستی فاطمه (س) این است که نام های ما از نام های اهل بیت (ع) باشد و یک علامت دیگر اطاعت و هم شکلی ما با اهل بیت است.
 

وی تصریح کرد: خداوند در قرآن کریم می فرماید، اگر شکرگزار نعمت باشید نعمت را افزایش می دهم و اگر کفران نعمت کنید عذاب جهنم مهیا است و باید توجه داشته باشیم که گناه و معصیت، خیر و برکت را کم کرده است و اگر گناهان از جمله بی عفتی و بی حیای از جامعه ما دور نشود، ممکن است وضع نامطلوبی به وجود آید از این رو در چنین شرایطی نباید سکوت کنیم.
 

حکیم جوادی با اشاره به روایتی در خصوص اهمیت زیارت حضرت معصومه (س) عنوان کرد: امام رضا (ع) در رابطه با زیارت حضرت معصومه، کریمه اهل بیت (ع) فرموده اند: هر کس حضرت معصومه (س) را در شهر قم زیارت کند، بهشت بر او واجب می شود.
 

وی یادآور شد: بهشت هشت درب دارد و یکی از درب های بهشت برای اهل قم است و زمانی که می گویند اهل قم، مخاطبان آن تنها ساکنان شهر قم نیستند، بلکه همه دوست دارندگان زیارت حضرت معصومه (س) در این شهر نیز جزو اهل قم محسوب می شوند.
 

پایان پیام/

کد خبر 174064

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha