به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، «حیدر فتحزاده» در حاشیه بازدید از پروژه های بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، در گفتوگو با خبرنگاران گفت: برای اتمام بیش از ۲۵۰پروژه عمرانی نیمه تمام در استان، بهره گیری دستگاه های اجرایی از آیین نامه مولدسازی دارایی ها، بهترین فرصت است.
سرپرست سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: براساس آیین نامه اجرایی مولدسازی، دستگاه های اجرایی می توانند دارایی که در راستای وظایف ذاتی دستگاه مشمول استفاده نمی شود، واگذار کنند.
وی افزود: فضاهای اداری فاقد توجیه اقتصادی، دارایی هایی که بیش از یک سال راکد و بدون استفاده باقی مانده، دارایی هایی با کاربری یا بهره برداری تجاری مسکونی و مشابه آن، دارایی هایی که در سادا ثبت نشده و عرصه املاکی که نسبت به اعیان متناسب نبوده و قابلیت تفکیک دارند می توانند مشمول مولدسازی قرار گیرند.
فتح زاده توضیح داد: این دارایی ها به شکل فروش به صورت نقد یا اقساط یا واگذاری حق انتفاع با کاربری های مختلف، در قالب عقود اجاره، مشارکت در ساخت با بخش غیر دولتی، تهاتر دارایی های مازاد و استفاده از نهادها و ابزار بازار سرمایه و سایر روش ها قابل واگذاری هستند.
سرپرست سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجان شرقی تاکید کرد: مولدسازی به منزله فروش دارایی ها نیست بلکه استفاده بهینه از منابع با رویکرد ارتقای بهره وری منابع و مشارکت بخش خصوصی در اتمام پروژه های نیمه تمام عمرانی است.
وی در عین حال خاطرنشان کرد: سال شروع برخی از این پروژه ها بیش از 10 سال است که به دلیل عدم تخصیص منابع، نیمه تمام مانده و روش مولد سازی بهترین فرصت برای اتمام این پروژه ها و ارتقای شاخص های بهره وری است.
نظر شما