به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شمال استان اصفهان، آسیف، در آیین پاسداشت «کاشان، شهر جهانی نساجی» با احترام به تمام مسئولان شهری، هنرمندان و مردم شهر کاشان گفت: اعضای شورای جهانی صنایع دستی در کاشان در جریان بازدید از شهر برای بررسی این پرونده در سال ۲۰۲۳ با چنین معماری و هنر بی نظیر آن که در دنیا دیده نشده است عاشق این شهر شدند.
عضو شورای جهانی نساجی سنتی صنایع دستی از کشور هند با تقدیر از اداره میراث فرهنگی کاشان برای احیای چنین معماری جذابی افزود: در کنار این معماری بزرگ علاقه اعضای شورای جهانی صنایع دستی در کاشان با حضور آنها زمینه ارزیابی برای ثبت جهانی شهر نساجی سنتی را فراهم و عملیاتی کرد.
آسیف با اشاره به اینکه نساجی با توجه به تجربه ۳۱ ساله وی از این هنر برایش به خوبی قابل فهم است اظهارداشت: حفظ صنایع دستی برای آیندگان از طریق آموزش به همه سنین جوان و نوجوان از زن و مرد توسط تولیدکنندگان قدیمی آن و مهمتر از آن ایجاد زمینه فروش محصولات صنایع دستی و نساجی ضروری است.
وی ارائه لقب شهروند افتخاری کاشان از سوی فرماندار این شهرستان را عامل سنگینتر شدن مسئولیت وی برای حمایت از هنرمندان کاشان دانست و گفت: به عنوان برادر از دیار هند آمادگی لازم برای حمایت از هنرمندان کاشان شهر جهانی نساجی سنتی را در طراحی،تولید و عرضه محصولات این صنایع دارد.
آیین پاسداشت «کاشان،شهر جهانی نساجی» و رونمایی از تمبر و لوح یادبود آن با حضور شیخ آسیف عضو شورای جهانی صنایع دستی، معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، فرماندار ویژه کاشان و جمعی از مسئولان این شهرستان شامگاه دوشنبه ۱۵ آبان در تالار شهر کاشان پایگاه تاریخ تمدن بشری برگزار شد.
نظر شما