همایش ملی «تربیت در تراز مهدویت» برگزار می شود/ ارسال ۴۲مقاله به دبیرخانه همایش

همایش ملی «تربیت در تراز مهدویت» به همت موسسه آموزش عالی حوزوی فاطمیه دامغان و با همکاری نهادهای علمی و فرهنگی برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان قم، حجت الاسلام والمسلمین مهدی نجم، مدیر حوزه خواهران استان سمنان امشب(یکشنبه ۷مهرماه) در نشست خبری همایش ملی تربیت در تراز مهدویت، که به همت مدرسه علمیه فاطمیه دامغان مدیریت استان سمنان برگزار می شود، گفت: همایش ملی تربیت در تراز مهدویت با هدف بازشناسی اهداف تربیتی انبیای الهی و سکان داری حوزه های علمیه در این راستا برگزار می شود.

وی با اشاره به الزامات و بایسته های تربیتی دنیای معاصر، تربیت مهدوی را از بهترین نوع تربیت عنوان کرد و گفت: تا کنون ۴۲ مقاله به دبیرخانه همایش ملی تربیت در تراز مهدویت ارسال شده است.

وی اصول کلی تربیت در تراز مهدویت مبادی و مبانی تربیت مهدوی، جامعه و تربیت در تراز مهدویت ، خانواده و تربیت در تراز مهدویت ، حکومت، سیاست و تربیت در تراز مهدویت، و فرصت‌ها و چالش‌های تربیت در تراز مهدویت را از مهمترین محورهای این همایش عنوان کرد.

نجم در ادامه ضمن ارائه توضیحاتی در رابطه با اعضای دبیرخانه همایش ملی تربیت در تراز مهدویت، زمینه‌سازی برای ظهور صاحب الزمان(ع) در بعد معرفتی را از جمله رسالت های این مجموعه عنوان کرد.

وی با بیان این که علی رغم تمام تلاش های صورت گرفته موضوع مهدویت همچنان در مهجوریت به سر می برد، اظهار داشت: حق مهدویت هنوز ادا نشده است.

محمدباقر خراسانی معاون اجرایی همایش نیز در این نشست ضمن تأکید بر اهمیت احیای سهم حوزه های علمیه خواهران در بازشناسی و ترسیم ابعاد مختلف تربیتی، گزارشی از مجموعه های همکار در این همایش ارائه کرد و گفت: ۳۰ آذرماه ۱۴۰۲ را آخرین مهلت ارسال آثار است.

وی با بیان این که همایش ملی تربیت در تراز مهدویت با حضور چهره های شاخص علمی و حوزوی کشور در شهرستان دامغان برگزار خواهد شد، گفت: پرداختن به موضوعات مهم، به روز و مبتلا به در عرصه زن، خانواده و کودک بسیار مهم بوده است.

معاون اجرایی همایش با اشاره به تجربیات موفق حوزه سمنان در برگزاری همایش جنگ بیولوژیک،گفت: امیدواریم بتوانیم در برپایی همایش ملی تربیت در تراز مهدویت موفق تر عمل کنیم.

فاطمه‌ متولیان معاون پژوهش مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران نیز در این نشست گفت: بر اساس آموزه های معرفی دین اسلام خانواده اولین و مهمترین نهادی است که تربیت نسل را بر عهده دارد و نسلی که در خانواده دینی تربیت پیدا کرده، بالنده شده، جامعه را شکوفا می سازد و می تواند در راستای تحقق مهدویت گام بردارد.

وی تصریح کرد: مرجعیت علمی در افق ۱۴۱۴ نیازمند تولید ادبیات نظری در حوزه بانوان بوده و هر اندازه بتوانیم عناصر مرتبط با بانوان خانواده و کودک موفق عمل نماییم، به مرجعیت علمی حوزه های علمیه خواهران نزدیک تر خواهیم شد.

متولیان گفت: امیدواریم با فضای فراهم شده در حوزه خواهران این همایش بتواند در کنار سایر برنامه های علمی ما رادر رسیدن به مرجعیت علمی حوزه خواهران در عرصه بانوان، خانواده و کودک یاری نماید.

کد خبر 1731002

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha