تقویت باورهای اعتقادی نیازمند بکارگیری مهارت های تبلیغی است

نماینده بعثه مقام معظم رهبری در عراق، بکارگیری مهارت های تبلیغی در عتبات را امری ضروری و تقویت باورهای اعتقادی را نیازمند بکارگیری این مهارت ها دانست.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام اسکندری، نماینده بعثه مقام معظم رهبری در عراق در جمع روحانیون و مداحان کاروان ها تاکید کرد: ماموریت امروز ما معرفت افزایی و ایجاد انس و الفت با اهلبیت علیهم السلام است و چنانجه در انجام این وظایف موفق شویم نتیجه آن در رفتار اجتماعی و فردی زائران قابل مشاهده است.

نماینده بعثه مقام معظم رهبری در عراق، لازمه موفقیت در این وظایف مهم را به کارگیری مهارت های ارتباطی عنوان کرد و افزود: استفاده دقیقتر روحانیون و مداحان از این مهارتها زمینه تقویت دینی و باورهای اعتقادی زائران را بیش از گذشته فراهم می کند و می توان شاهد تغییر رفتارها بر اساس قرآن و فرمایشات امامان معصوم بود.

وی یادآور شد: ارتباط با مردم ظرایف خاصی دارد که یکی از آنها سنجش مخاطبان و ارتباط بر اساس آن است که از این جهت کار روحانیون بسیار دقیق و با اهمیت بوده و کوچکترین رفتار آنها را بسیار حساس نشان می دهد.

حجت الاسلام اسکندری، تکریم مخاطب، محبت و صمیمیت و همچنین رعایت ادب و ایثار را اصلی ترین تکنیک های ارتباطی معرفی کرد و افزود: توجه به این مهارت ها کار تبلیغ را آسان تر و تاثیرپذیری سخن را در وجود زائر ماندگارتر می کند و مقبولیت و اعتبار برای روحانیون و مبلغان به ارمغان می آورد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج وابسته به بعثه مقام معظم رهبری وی عراق را کانون توجه شیعیان توصیف کرد و افزود: امروز هشتاد و پنج درصد مردم عراق را شیعیان تشکیل می دهند و سفر زائران از اقصی نقاط کشورها به این سرزمین نورانی زمینه ایجاد وحدت، همدلی و همچنین احترام و تکریم بین شیعیان را بیش از گذشه فراهم کرده است.

نماینده بعثه رهبری در عراق، قرآن، نهج البلاغه و روایات را منبع بی بدیل استفاده از راز و رمز های بکار رفته در تبلیغ معرفی کرد و گفت:سعی کنیم از این فرصت کوتاه بدست آمده نهایت استفاده را در معرفت افزایی و تاثیر آن در زندگی زائران داشته باشیم.

پایان پیام/
 

کد خبر 173080

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha