عبور از خط قرمزها در خیابان و پارلمان! / چگونه مسلمانان قربانی اهداف انتخاباتی می‌شوند؟

نفرت، عنصر اصلی گفتمان روزمره در خیابان ها و سیستم سیاسی-اجتماعی هند است که به نیروهای هندوتوا اجازه می دهد تا به کنترل خود ادامه دهند و این تبدیل به نیرویی برای سوء استفاده از مسلمانان با هدف رسیدن به اهداف انتخاباتی شده است.

خبرگزاری شبستان، بین الملل: نفرت، عنصر اصلی گفتمان روزمره در خیابان ها و سیستم سیاسی-اجتماعی هند است که به نیروهای هندوتوا اجازه می دهد تا به کنترل خود ادامه دهند و این تبدیل به نیرویی برای سوء استفاده از مسلمانان با هدف رسیدن به اهداف انتخاباتی شده است.

پارلمان جدید هند اولین جلسه خود را برگزار کرد و درباره موفقیت ماموریت هند در ماهی گه گذشت صحیبت کرد؛ در حالی که یک قانونگذار ارشد از حزب بهاراتیا جاناتا (با خشم فراوان، فحاشی های اسلام هراسانه، توهین های جمعی و فحاشی ها را نثار مسلمانان کرد.

«رامش بیدهری»، نماینده حزب بهاراتیا جاناتا از دهلی جنوبی، در طول یک مناظره از تمام خط قرمزهای تعصب و نفرت در پارلمان عبور کرد و با حمله لفظی اسلام هراسانه خود علیه نماینده مسلمان مخالف ، نقطه ضعف جدیدی را ایجاد کرد.

 بیدهری این نماینده مسلمان که نامش «علی» است را دلال، افراطی، تروریست، خطاب کرده و حتی او را تهدید به مرگ کرد.

علی پاسخ داد: اگر این اتفاق برای من در پارلمان افتاده است، تصور کنید چه بر سر مسلمانان عادی سراسر کشور می‌آید.

این یک داستان رایج از زندگی مسلمانان در هند این روزها است. یک نماینده مسلمان در پارلمان مورد هدف قرار می گیرد، در خیابان، هندوها مسلمانان را با مورد ضرب و شتم قرار می‌دهد و پلیس مشغول ارائه اقدامات فراقضایی علیه مسلمانان با کشتار و تخریب اموال است. اکثریتی که از فرهنگ نفرت پیروی می‌کنند نیز با حملات لفظی حزب بهاراتیا جاناتا علیه مسلمانان موافق هستند.

«راجنات سینگ»، وزیر دفاع هند از این اظهارات البته با گفتن یک «اگر» ابراز تاسف کرد و اظهار داشت: اگر مخالفان از این اظهارات صدمه ببینند، جای بسی تاسف است.

اما این امر خشم احزاب مخالف و کاربران شبکه های اجتماعی را برانگیخت و خواستار اقدام سختگیرانه در این زمینه شدند.

مخالفان به رئیس مجلس نامه نوشتند که موضوع به کمیسیون امتیازات مجلس ارسال شود.

نماینده مجلس «ماهاوا مویترا» به درستی در مورد سوء استفاده از مسلمانان گفت: آزار و اذیت مسلمانان جزء جدایی ناپذیر فرهنگ حزب بهاراتیا جاناتا شده است.

اسدالدین اویسی، رئیس کل مجلس اتحاد مسلمین و نماینده مردم حیدرآباد هند، هم هشدار داد که دور نیست روزی که در پارلمان هند یک مسلمان را مورد ضرب و شتم قرار دهند.

«راهول گاندی»، نماینده کنگره با علی ملاقات کرد تا از او حمایت اخلاقی کند و گفت که تمام این تاکتیک‌های بهاراتیا جاناتا ابزارهای حواس پرتی برای انتخابات آینده است.

ادعایی که در این زمینه مطرح شده ایت است که علی علیه نخست وزیر «نارندرا مودی» سخنانی ناپسند و توهین آمیز گفته و این باث شده است تا نماینده مجلس بیدهری با او مقابله کند.

«نیشیکانت دوبی»، نماینده حزب بهاراتیا جاناتا، شکایتی کتبی درباره علی ارائه کرد و مدعی شد که او از عبارات تحقیرآمیز علیه رئیس مجلس استفاده کرده است.

دوبی همچنین گفت که علی یک متخلف است که برای تحریک نمایندگان حزب بهاراتیاجاناتا  اظهارنظرهای تحقیر آمیزی ارائه می‌کند.

مسلمان بودن در هند آسان نیست

مسلمانان هر روز در هر زمینه‌ای از زندگی، خواه در مدرسه یا اداره، خیابان یا رسانه‌های اجتماعی، ایستگاه پلیس یا هر نهاد دولتی دیگر با توهین‌هایی مواجه می‌شوند و به همین دلیل، زندگی روزمره مسلمانان شکننده و آسیب پذیر است.

مسلمانان به خاطر رسوم غذایی و مذهبی خود، مانند حجاب، نماز، اذان یا صرفا به خاطر مسلمان بودن، با موجی از سوء استفاده ها مواجه هستند.

ایجاد ناامیدی در شور و شوق مسلمانان نیز تاکتیکی برای سلب حقوق سیاسی آنها و ناتوان ساختن آنها از نظر سیاسی است. تحقیر مداوم آنها، ربودن عزت نفس و وادار کردن آنها به پذیرش آن و سکوت، اگر به یک انفجار نرسد، به کجا می انجامد؟

به زعم دولتمردان هندی، مسلمانان که توسط نفرت و تئوری‌های توطئه هدف قرار می‌گیرند، مقصر انفجار جمعیت، شیوع بیماری همه‌گیر، خائنانی که علیه دولت توطئه می‌کنند، درگیر شدن در جهاد علیه مسائل اجتماعی، سیاسی و اقتصادی کشور و غیره هستند.

هنگامی که نفرت به عنوان یک سیاست از بالا سرچشمه می گیرد، دو قطبی شدن جمعی و بسیج سیاسی آسان است. مجرمان می دانند که می توانند بدون مجازات این کار را انجام دهند.

بر اساس گزارش اخیر گروه نظارتی هندوتوا مستقر در واشنگتن، ۸۰ درصد سخنان تنفرآمیز علیه مسلمانان در نیمه اول سال ۲۰۲۳ در ایالت های تحت حاکمیت حزب بهاراتیا جاناتا ارائه شده است و همه این ها در زمانی انجام می شود که انتخابات نزدیک است.

پرسنل امنیتی در حال کشتن مسلمانان در متروها به نام مودی هستند. معلمی در روستای «مظفرنگار» از دانش‌آموزان می‌خواهد که به یکی از دانش‌آموزان مسلمان سیلی بزنند. اداره دولتی اموال مسلمانان را به طور فراقضایی تخریب می کند. پلیس، مردان مسلمان را در برخوردهای بیشتر از قبل می کشد و دولت اقدامات تبعیض آمیز مانند قانون اصلاح شهروندی را تصویب می کند که در آن همه به جز مسلمانان واجد شرایط هستند و هنگامی که مسلمانان علیه آن اعتراض کردند، با اقدامات دولتی سختگیرانه، از حبس تا نابودی اموالشان مواجه شدند.

همه اینها به دلیل سیاست دولت است. به همین دلیل، گروه دیده بان نسل کشی در گزارشی که در ۱ مارس ۲۰۲۲ منتشر شد، نسل کشی مسلمانان را در هند پیش بینی کرد.

در حال حاضر بیش از دویست میلیون مسلمان در قفس این سیستم زندانی هستند. آیا در صورت تمایل به اکثریت گرایی در یک سیتسمی که خود را نظامی دموکراتیک می‌داند، دور زدن حقوق اولیه و آزادی عمل به مذهب و زندگی با عزت قابل توجیه است؟

اینها همه علائم یک بیماری بزرگ‌تر در سیستم سیاسی هند است که به راحتی و بدون خواست مقامات دولتی، قابل درمان نیست.

کد خبر 1726583

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha