دبیر نهمین دوسالانه داستان کوتاه نارنج در گفتگو با خبرنگار شبستان از فارس با اعلام اینکه ۱۲۱۸ نویسنده با ۱۸۱۵ داستان در نهمین دورهی این دوسالانه شرکت کردند گفت: تعداد آثار دریافتی با توجه به همهی شرایط موجود کشور، فراتر از پیشبینی ما بوده بهطوری که ما را شگفتزده کرد و از این بابت از همهی شرکتکنندگان و کسانی که به هر نحوی همراه ما بودند بسیار تشکر میکنیم .
محمد بادپر با بیان اینکه افزایش استقبال این دوره هم در بین نویسندگان ساکن در ایران و هم خارج از ایران بوده است افزود: علاوه بر شرکت نویسندگانی از تمام استانهای کشور خوشبختانه نویسندگان فارسیزبان مقیم در ۲۱ کشور؛ آلمان، آمریکا، کانادا، افغانستان، سوئد، ترکیه، هند، ایتالیا، چین، ارمنستان، تاجیکستان، فرانسه، امارات متحدهعربی، بلژیک، استرالیا، کویت، ولز، هلند، کرواسی، ایرلند و عمان نیز برای نارنج داستان ارسال کردند.
وی با بیان اینکه سرپا نگهداشتن این دوسالانه با مرارتها و سختی بسیاری همراه است و امیدواریم مسئولان این دوسالانه را دریابند تاکید کرد: در دوسالانهی داستان کوتاه نارنج، خود داستان ملاک اصلی داوری است و دوری از حواشی بیثمر، مستقل بودن، توجه به همهی جریانهای فعال در داستاننویسی و پرهیز از هرگونه اعمالنظر شخصی بوسیلهی برگزارگنندگان نارنج در امر داوری مسائل بسیار مهمی هستند که همواره مورد توجهبرگزارکنندگان بوده است.
بادپر با اعلام اینکه شرکتکنندگان با مراجعه به سایت "نارنج” به نشانی www.naaranj.com میتوانند نسبت به مشاهدهی اسامی خود که در این سایت قرار داده شد اقدام کنند متذکر شد: ۶۰۹ نویسنده با دو داستان و ۵۹۷ نویسنده با یک داستان در این دوره حضور یافتند که در این میان شهرهای تهران، شیراز، مشهد، جهرم و اصفهان بیشترین تعداد شرکتکننده را داشتند.
وی با ابراز خوشحالی از افزایش تعداد شرکتکنندگان جهرمی در این دوره متدکر شد: خوشبختانه علاوه بر افزایش تعداد شرکتکنندگان جهرمی شاهد حضور بیشتر نویسندگان فارسیزبان خارج از کشور نیز بودهایم .
بادپر زمان اعلام نتایج مرحلهی اول داوری را اوایل آبانماه و برگزیدگان نهایی نیز اواخر آذرماه ۱۴۰۲ عنوان و تاکید کرد داوری اولیه داستانها بوسیلهی ده نویسندهی جوان از سراسر کشور در حال انجام است و پس از آن داوری نهایی نیز بوسیله نویسندگان سرشناس کشور انجام خواهد شد.
نظر شما