علی آقازاده در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان با اشاره به نقش مساجد در دوران دفاع مقدس گفت: پیروزی انقلاب اسلامی از مساجد شروع شد و مسجد همواره در تاریخ کشور ما به عنوان سنگر بسیج مردم برای حضور در عرصه های اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و نظامی بوده است. در هشت سال دفاع مقدس نیز مساجد به عنوان پایگاهی نظامی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی عمل کردند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: مساجد پایگاه و محل تجمع و آموزش نیروهای مردمی برای اعزام به جبهه ها بودند. تمهیدات لازم برای مایحتاج رزمندگان در مساجد اندیشیده می شد. زنان در دوران دفاع مقدس با حضور در مساجد از تهیه نان تا دوخت لباس برای رزمندگان را انجام می دادند. در یک کلام مساجد به عنوان مقری در دوران هشت سال دفاع مقدس عمل کردند.
وی تاکید کرد: مساجد همچنین روحیه بخشی به رزمندگان و خانواده هایشان را نیز انجام می دادند. ائمه جماعت حاضر در مساجد و همچنین متولیان امور مساجد در آن دوران با حضور در خانه های شهدا یا اسرا و ایثارگران باعث تقویت روحیه خانواده های آن ها می شدند.
آقازاده گفت: در واقع مساجد در آن دوران علاوه بر کارهای تبیینی و روشنگری و تقویت معنویت در جامعه، کمک به امور جبهه ها را نیز به صورت موثر انجام می دادند. پشتیبانی مساجد در هشت سال دفاع مقدس بر کسی پوشیده نیست و شاید اگر این پشتیبانی ها نبود شاید ما در خیلی جاها کم می آوردیم.
این رزمنده دوران دفاع مقدس گفت: در حال حاضر نیز مساجد در عرصه فرهنگ چنین نقشی را بر عهده دارند و به عنوان سنگر اصلی در بحث مقابله با جنگ نرم دشمن عمل می کنند. تبیین رشادت ها و دلاوری های رزمندگان اسلام، قرائت وصیت نامه شهدا، پرداختن به آرمان های شهدا و ایثارگران و همچنین موقعیت کشور در آن شرایط از مهمترین وظایفی است که متولیان حاضر در مساجد باید به آن در راستای تقویت فرهنگ ایثار و شهادت برای نسل جوان و نوجوان کشور بپردازند.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه مساجد در جمهوری اسلامی دارای جامعیت هستند، گفت: مسجد محل عبادت و سیاست است. مساجد نشان داده اند آنجا که نیاز باشد بسیج نیروهای اجتماعی، انسجام نیروهای فکری مختلف و جذب اقشار مختلف اجتماعی را به خوبی انجام می دهند. در واقع مسجد سنگر جامعی است که همه اقشار جامعه را در خودش جا داده است.
انتهای پیام/
نظر شما