به گزارش خبرگزاری شبستان، مظاهری، استاد دانشگاه گفت: در رسانه های مجازی مثل سایت ها و وبلاگ ها بیشتر با طنز و کاریکاتور موضوع خانواده روبه رو هستیم و در این رسانه ها نگاه تخصصی به مسائل خانواده کمتر دیده می شود.
وی یادآور شد: با توجه به پرداختی که از سوی رسانه های مختلف در رابطه با موضوع خانواده صورت گرفته مشخص می شود که برای بسیاری از نویسندگان ما هنوز موضوع خانواده جدی به شمار نمی آید .
به عقیده این استاد دانشگاه، مهمترین خلاء در موضوع خانواده در رسانه ها عدم پژوهش های میدانی در فضاهایی مثل دادگاه های خانواده ، مراکز مشاوره ، بیمارستان هاو مراکز عمومی و نمونه گیری از موارد عناصر تحکیم یا فروپاشی خانواده و تحلیل و بررسی کارشناسانه یافته هاست.
مظاهری به رسانههایی که درموردخانواده طرح موضوع میکنند اشاره کرد و یادآور شد: یک نظریه جامعه شناسی مطرح است که آنچه در رسانه ها از آن بسیار صحبت می شود یاددآور خلاء آن موضوع در جامعه است و خانواده در جامعه جهانی دچار چالش های بزرگی است و جامعه ایرانی از این موضوع مستثنی نیست .
وی درباره وظیفه مسوولان در قبال رسانه ها گفت: مسوولان باید ازرسانه هایی که در بخش غیر دولتی تولید محتوا می کنند تشویق مادی کنند تا این رسانه ها بتوانند محتوای خود را ارتقا داده و بدون در نظر گرفتن نگاه تنها برگشت سرمایه ای مطالب موثرتری ارائه کنند.
مظاهری همچنین به برگزاری نمایشگاه نشریات خانوادگی اشاره کرد و گفت: حرکت های این چنینی در صورتی که مقدمه ای برای آنها فراهم شده باشد پسندیده بوده و می توانند کارساز باشند.آسیب شناسی مطبوعات و تبیین راهکارهای ارتقای جایگاه این قبیل نشریات می تواند به عنوان رویکرد نمایشگاه تهران در نظر گرفته شود.
پایان پیام/
نظر شما