به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان؛ حجت الاسلام علی اکبر غفوری نسب، سه شنبه(21 شهریور) در خصوص چگونگی حفظ حسنات به ویژه دستاوردهای معنوی دو ماه محرم و صفر، مطالبی بیان کرد و گفت: اگر پایان ماه صفر در خوف و رجاء این بودیم که آیا محرم و صفر سال آینده زنده و سالم هستم یا خیر؟ توفیق حضور در مجالس دارم؟ و با این نگرانی ها از این ماه جدا شدیم معلوم است دست خالی نمی رویم و ما را خریده و پاسخ خدمات ما را داده اند.
امام جماعت و مدیرکانون فرهنگی هنری مسجد طفلان مسلم کرمان راه ذخیره کردن حسنات برای شب اول قبر را رساندن آن به سرمنزل مقصود دانست و در این باره مصادیقی چون ابلیس با 6 هزار سال عبادت، بلعم باعورا، برصیصای عابد و... را مثال زد که نتوانستند عبادت خود را به سرمنزل مقوصد برسانند.
وی با بیان اینکه مصادیق فراوانی نیز در کربلا وجود دارد که فرد تا بالاترین مصداق هدایت پیش می رود و امام زمان او یعنی امام حسین علیه السلام هم سمت آنها رفت اما باز به سرمنزل مقوصد نرسیدند؛ همه این موارد را تذکر تاریخ دانست و تصریح کرد: انسان نباید سلیقه خود را بر خواست خداوند ترجیح بدهد که ابلیس اینگونه گمراه شد.
غفوری نسب با اشاره به تفسیر به رأی برخی افراد در مسائل دینی، اظهار کرد: حتی زیارت امام حسین علیه السلام با همه مقام و فضیلتی که نزد پروردگار دارد اما اگر (به اقتضای شرایط انسان) با دیگر خواسته های خداوند در تعارض قرار بگیرد، انسان نباید به زیارت برود.
وی با استفاده از آیه 29 سوره مبارکه انفال راه رسیدن به سرمنزل مقصود را بسیار آسان توصیف و بیان کرد: اولین نگاه به اعمال که باعث ماندگاری آن است، اخلاص است که یکی از دعاهای امام حسین علیه السلام نیز همین است.
امام جماعت مسجد طفلان مسلم ادامه داد: شیطان شاید با حسنات ما کار نداشته باشد زیرا به اندازه تمام سالهای گمراهی تجربه کسب کرده اما در نیت ها تصرف و آب را از سرچشمه گل آلود می کند؛ لذا انسان نباید اعمال خوب را به خود منتسب کند بلکه باید همه را از جانب خداوند بداند.
وی تأکید کرد: حسنات را به خدا متصل کنید و حتی در دل نیز آن را از خود ندانید که شیطان از همین جا انسان را به مسیر گمراهی پیش می برد و به قول حجت الاسلام قرائتی هر کجای این توپ سوزن بخورد باد آن رفته است؛ چه لزومی دارد بگویی کار خیر را من انجام دادم؟
حجت الاسلام غفوری نسب با متذکر شدن این مطلب که شیطان آنقدر زوایای متفاوت در نیات انسان باز می کند که حسنات را از ما بگیرد؛ در پایان در خصوص آشکار کردن برخی حسنات از جمله حجاب توضیح داد: حجاب هر چه آشکارتر، ثواب بیشتری دارد زیرا خیلی از عَلَم های برافراشته اسلام را زمین زدند اما یکی از علم های مجاهد فی سیبل الله همین حجاب است که توسط نوامیس ما برافراشته است.
نظر شما