به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «الجزیره»، اقدامات راست گرایانه افراطی هندوها در هاریانای هند، بازتاب سیاست های رژیم صهیونیستی در تلاش برای حذف تاریخ و میراث مردم فلسطین است.
در اوایل ماه آگوست، جهان با وحشت شاهد تخریب بیش از 300 خانه و کسب و کار متعلق به مسلمانان در منطقه «نوح»، تنها منطقه با اکثریت مسلمان در ایالت هاریانای هند بود.
گروههای راستگرای هندو در هاریانا خشونت را با فراخوانی برای تحریم مشاغل مسلمانان و اخراج کارمندان مسلمان از مشاغل تحت مالکیت هندو دنبال کردند.
قبل از تخریب، درگیریها بین گروههای هندو و مسلمان در نوح آغاز شد که با یک راهپیمایی به رهبری سازمان هندوی راست افراطی «ویشوا پریشاد» به منطقه رسید.
این شرایط بدون شک نتیجه لفاظی های نفرت انگیزی است که تحت رژیم ملی گرای هندو کنونی تشویق شده است.
با این حال، تخریب گسترده خانهها و املاک مسلمانان در بخشهایی از کشور مانند نوح، جایی که یک جامعه قرنها در آن زندگی میکرده است، به چیزی شومتر اشاره میکند: تلاشی هماهنگ برای پاک کردن تمام شواهد حضور و میراث مسلمانان در هند.
این اقدامات به نوبه خود می تواند اولین قدم برای آغاز یک نسل کشی تمام عیار باشد.
تقلید از اسرائیل
در طول سالها، تحت رهبری نارندرا مودی، نخستوزیر هند، هند روابط مطلوبی با رژیم صهیونیستی و دولت راست هندو به صراحت در آرزوی خود برای تقلید از رویکرد اسرائیل در قبال فلسطینی ها بوده است.
به طور خاص، به نظر می رسد که آنها از تلاش رژیم صهیونیستی برای پاک کردن سیستماتیک تاریخ، میراث و فرهنگ فلسطین الهام گرفته اند.
هندوها از نحوه تخریب بیش از 530 روستای فلسطینی به طور سیستماتیک در جریان نکبت 1948 و پس از آن، و همچنین تخریب خانههای فلسطینیها در سراسر کرانه باختری اشغالی و بیتالمقدس تقلید می کنند.
درست مانند فرودگاه بن گوریون اسرائیل که بر بقایای جوامع فلسطینی که مجبور به ترک خانههایشان شدهاند، ایستاده است، معبد جدیدی برای رام، خدای هندو بر روی آوار مسجد تاریخی بابری در هند ساخته شده است که در دسامبر 1992 توسط افراطگرایان هندو تخریب شد.
علاوه بر این چیزهای بیشتری وجود دارد که هندوها میخواهند از اسرائیل بگیرند، مانند روشی که نمایشگاههای موزههای اسرائیل به کار گرفتند تا از تصدیق وجود فلسطین به عنوان یک جامعه ملی متمایز خودداری کنند.
حذف گذشته و حال مسلمان هند
مانند اسرائیل، قوانین در هند امروزی به طور انتخابی اعمال می شوند. مقامات هندی تاکید کرده اند که تنها ساختمان های غیرقانونی ساخته شده و خانه ها و مشاغل آشوبگران هدف قرار گرفته اند.
با این حال، هم در نوح و هم در جاهای دیگر، شواهد فراوانی وجود دارد که نشان میدهد، عملیات تخریب تقریبا به طور کامل مسلمانان را هدف گرفته است.
جهان شاهد هدف قرار دادن سیستماتیک املاک مسلمانان در پایتخت دهلی در سال 2020 بود، زیرا فعالان به قانون بحث برانگیز اصلاح شهروندی (CAA) که دسترسی به شهروندی هند را فقط برای مهاجران غیرمسلمان از پاکستان، بنگلادش و افغانستان امکان پذیر میکرد،اعتراض کردند.
ایاوباش هندو شعارهای مذهبی خشمگینانه سر می دادند و در محله ها مسلح به سلاح و بمب های بنزینی راهپیمایی می کردند.
به گفته کمیسیون اقلیتهای دهلی، آنها خانهها، محل کسب و کار و وسایل نقلیه مسلمانان و همچنین مساجد، مدارس، زیارتگاهها و یک قبرستان را بهطور انتخابی هدف قرار دادند.
مسلمانان هند از زمان روی کار آمدن حزب بهاراتیا جاناتا به رهبری نارندرا مودی، ره طور مداوم در معرض آزار و اذیت سیستماتیک بوده اند و این آزارها در حال تبدیل شدن به نسل کشی مسلمانان به تقلید از رژیم صهیونیستی است.
نظر شما