به گزارش خبرگزاری شبستان، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج، حجتالاسلام والمسلمین «سیدعبدالفتاح نواب» نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت میهمان برنامه آرمان(گفتگوی ویژه معارفی ) شبکه قرآن صداوسیما بود.
در این برنامه که به مناسبت ایام اربعین حسینی به فعالیت های فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری در این حماسه عظیم پرداخته شد حجت الاسلام والمسلمین نواب اربعین را نقطه عطف برای الگو و بهره گرفتن از راه امام حسین(ع) و حضرت زینب کبری (س) دانست.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با اشاره به اقدامات حضرت زینب(س) بعد از شهادت برادرشان تا اربعین اظهار داشت: آن حضرت در حمایت از ولی امرخود جانفشانی کرد و به همگان درس حمایت ازامام زمان خود (حضرت سجادع) را آموخت.
وی از حرکت اربعین، به عنوان یک حرکت الهی یاد کرد و گفت: هیچ کس نمی توانست تصور کند روزی جمعیت های میلیونی از سراسر جهان در این مراسم حضور یابند. راهی که امام حسین(ع) گشود چون در راه ایثار برای نجات انسانها بود و با فطرت انسان همراه است مسیر خود را باز کرد و ملت ها با حضور خود درباره این مراسم اطلاع رسانی می کنند.
سرپرست حجاج ایرانی با اشاره به اینکه در حج فقط مسلمانان حضور دارند، مشارکت پیروان ادیان الهی و غیر الهی در مراسم اربعین را یادآور شد و آن را نشانه مغناطیس و جاذبه امام حسین(ع) دانست.
وی گفت: حسین بن علی(ع) برای رهایی مردم از جهالت قیام کرد و ملت ها نیز در طول تاریخ برای عرض تشکر و سپاس در کربلا حاضر شده اند و طبق روایات این حرارت هیچ وقت سرد و خاموش نمی شود" لا تَبْرُدُ اَبَداً" و روز بروز گرم تر می شود.
حجت الاسلام والمسلمین نواب با اشاره به نحوه مهمان نوازی عراقی ها از زائران اربعین گفت: عراقی ها با عشق، سرمایه ای را که در طول سال اندوخته اند برای زائران حسینی صرف و با التماس بهترین خدمات را به زائران ارائه می دهند و عبارت خدمت به زائر شرف برای ماست در اربعین تحقق می یابد درحالیکه درحج اینگونه نیست و ارائه خدمات اگر انجام دهند در قبال اخذ وجه مطرح است.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در بخش دیگری از سخنان خود سوزاندن قرآن توسط جاهلیت مدرن و در برخی کشورهای باصطلاح متمدن را محکوم کرد و با اشاره به حضور صد قاری از ملیت های مختلف در اربعین امسال ، تصریح کرد: امام حسین (ع) درس جدا نشدن از قرآن را با خواندن قرآن در شب عاشورا و سربریده بر روی نی و در تشت به ما آموخت.
وی گفت: حسین بن علی عاشق قرآن بود و همه وظیفه داریم تلاش کنیم اربعین امسال، اربعین قرآنی شود.
وی با اشاره به برگزاری جلسات و نشست های قرآنی دراربعین امسال افزود: قرآن کتاب همه انسان هاست و کسانی که ادعای تمدن دارند و قرآن را آتش می زنند حتی از عرب های جاهلی دوران پیامبر اکرم (ص) جاهل ترند که آنها قرآن را آتش نزدند.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در ادامه به تشریح گوشه ای از فعالیت های فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری در حج و اربعین پرداخت و با اشاره به برگزاری مراسم صبحگاهی سخنرانی با حضورخطبای مشهور کشورمان در حرم حضرت سیدالشهداء(ع) و شبانگاهی در سرداب حرم حضرت عباس(ع) برای زائران، از همکاری و تعامل خوب و سازنده عتبه های حسینی و عباسی با بعثه مقام معظم رهبری برای اجرای این برنامه ها تقدیر کرد.
وی افزود: کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد مرکزی اربعین که وابسته به بعثه مقام معظم رهبری است برنامه های فرهنگی مختلفی را برای اربعین امسال تدارک دیده و تلاش کرده است که فعالیت ها در این حوزه را از همه نهادهه و سازمانهای فرهنگی کشور در اربعین ساماندهی کند.
وی اضافه کرد: سازمان حج و زیارت نیز عهده دار کمیته ثبت نام و راهنمایی زائران و امداد رسانی به گمشدگان است و نیروهای این سازمان هم اکنون در نجف، کربلا، بین مسیر نجف به کربلا، کاظمین و سامرا برای ارائه خدمت به زائران مستقر شده اند.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت همچنین به بهره برداری از دو محصول پیاده روی مجازی اربعین حسینی و آلبوم صوتی نغمه های اربعین و برگزاری پویش حیاتنا القرآن والحسین (ع) در اربعین امسال اشاره کرد و گفت: قرار است هنرمندان و زائران، آثار هنری خود را در جهت محکومیت اهانت به ساحت مقدس قرآن و نمایش شکوه حماسه ی اربعین حسینی تولید و به این پویش ارسال کنند و به برگزیدگان هدایای نفیس اهدا شود.
نظر شما