به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، مسوول سازمان بسیج دانشجویی استان گیلان امروز(21 شهریور) در نشست مطبوعاتی با خبرگزاری های استان در خصوص عملکرد اردوهای جهادی در تابستان امسال، گفت: اصل و هدف مهم در برگزاری اردوهای جهادی مبتنی بر کارهای فرهنگی، خودسازی و دیگرسازی است.
غلامرضا ملک علیپور، اردوهای جهادی را فرصت ارتباط علم و صنعت، با هم عنوان کرد و افزود: امیدوار کردن مردم به روستاها و ارتباط نسل دانشجو و دانش آموز با آنان بی شک زمینه یک کار مدیریتی بر خود و دیگران را برای دانشجویان فراهم می کند.
وی همچنین ظرفیت سازی برای نظام را از دیگر اهداف این طرح برشمرد و اذعان کرد: دانشجویان با مشارکت در عرصه های عمرانی، کشاورزی و دامپروری، بهداشت و درمان، علمی و آموزشی، فرهنگی و مهارت آموزی و ایجاد شغل های خود کفا برای روستاییان آماده پذیرش مسئولیت های بزرگ تری در آینده می شوند.
ملک علیپور، با اشاره به اینکه حضور دانشجویان در طرح اردوهای جهادی حضور مسئولان را در مناطق محروم بیشتر کرده است، افزود: پیگیری مصوبات و مطالبات روستاییان از طرف دانشجویان، زمینه را برای عمران روستاها، ارتقا داده است.
وی با تاکید بر اینکه وقتی دانشجویی وارد عرصه جهادی شد، کادر سازی برای نظام صورت گرفته است، افزود: این دانشجویان با برخورد و مشارکت در امر محرومیت زدایی متعلق به نظام شده و مدیران موفقی برای کشور خواهند شد.
ملک علیپور، با بیان اینکه تابستان امسال همه 16 شهرستان استان گیلان منطقه هدف اردوهای جهادی بودند، یادآورشد: دانشجویان بین 10 تا 15 روز به مناطق محروم استان گیلان اعزام شدند.
وی اذعان کرد: تا به امروز 175 گروه جهادی با حضور دانشجویان متعهد و بسیجی برگزار شد، که سه هزار و 330 دانشجو در اردوهای جهادی شرکت کردند و هزار و 819 نفر را خواهران و مابقی را برادران تشکیل می دادند.
ملک علیپور، تعداد مخاطبان 470 روستایی را که دانشجویان در اردوهای جهادی امسال پوشش دادند، 9 هزارو 200 نفر اعلام کرد که توانستند از مزایایی خدمات جهادی برخوردار شوند.
وی همچنین اذعان کرد: امسال در پی وقوع زلزله در آذربایجان شرقی 5 گروه جهادی نیز از گیلان به این منطقه اعزام شدند.
پایان پیام/
نظر شما