حجت الاسلام حسینی بوشهری: طلاب خود را تافته جدابافته از مردم نبینند

مدیر حوزه‌های علمیه با تأکید بر اینکه طلاب خود را تافته جدابافته از مردم نبینند، گفت: طلاب باید ارتباط قوی با مردم داشته باشند و سرمایه اعتماد مردم را حفظ کنند.

به گزارش خبرنگار شبستان، حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی بوشهری در مراسم افتتاحیه سال تحصیلی جدید حوزه‌های علمیه استان تهران با تأکید بر اینکه حوزه‌های علمیه کانون معرفت، دینداری عمیق و ژرف هستند در تشریح وظایف و مسئولیت‌های طلاب، اساتید و مدیران حوزه‌های علمیه با مبنای احادیث و روایات رسیده از ائمه معصومین (ع) گفت: بنا بر کلام معصومان و امام صادق (ع) اگر دین را از دو اصل کتاب و سنت و از جایگاهی چون حوزه‌های علمیه بگیریم خروجی آن استقامت و پایداری در راه دین خواهد بود.

وی با اشاره به سخن امام رضا (ع) در راستای تعریف حوزه‌های علمیه گفت: ایشان فرمودند خدا رحمت کند کسی را که احیاگر مکتب ما اهل بیت (ع) باشد.

حجت‌الاسلام حسینی بوشهری با معرفی تعدادی از مسئولیت‌های طلاب در حوزه‌های علمیه گفت: طلاب بایستی پیامی را که آموخته‌اند به دیگران انتقال دهند و شایسته است به زبان مخاطبان با آنها سخن بگویند.

 

وی با تأکید بر آموزش زبان‌های انگلیسی، عربی برای طلاب گفت: کلام مبلغان در صورتی که به زبان مخاطبان‌شان صحبت کنند، تأثیرگذار است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با تأکید بر اینکه امروز روز آغاز مسئولیت‌ها برای طلاب، اساتید و مدیران حوزه‌های علمیه است، افزود: نظام اسلامی نیز در برابر حوزه‌های علمیه مسئول است.

وی در تشریح مسئولیت طلاب گفت: طلاب مسئول‌اند خوب درس بخوانند و در محضر اساتید زانو بزنند و حرمت اساتید خود را حفظ کنند. حجت‌الاسلام بوشهری با معرفی شعار امسال حوزه‌های علمیه گفت: امسال سال تعالی معنوی، تکامل اخلاقی و رشد علمی است.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور با اشاره به سخن امام صادق (ع) افزود: ایشان فرمودند اگر فردی دو روز از عمرش باقی مانده باشد روز اول را برای کسب ادب و کمال استفاده کند تا وظیفه روز دوم خود را به درسی تشخیص دهد.

حجت‌الاسلام بوشهری اظهار داشت: به صراحت می‌گویم ناهنجاری‌هایی که در جامعه ماست و ما از آن گله‌مندیم بخشی از آن به خود ما برمی‌گردد چون ما آن‌گونه که شایسته است دین و احکام اسلام را متناسب با مقتضیات زمان به جامعه ارایه نکرده‌ایم.

 

وی با تأکید بر اینکه ما مرزبان هستیم به یادآوری واقعه تاریخی جنگ احد پرداخت و افزود: حتی اگر رهبری جامعه شخصی مانند پیامبر خدا باشد و ما پست‌های خود را رها کنیم حادثه‌ای چون احد پیش می‌آید.

حجت‌الاسلام بوشهری با انتقاد از اینکه چرا نباید در کارها تقسیم وظایف داشته باشیم، افزود: ترک‌کردن پست‌ها منجر به شکست لشکر اسلام می‌شود، حتی اگر رهبری یک انسان کامل باشد.

مدیر حوزه‌های علمیه با اشاره به اینکه امروز با شبهات، عرفان‌های نوظهور و مکاتب انحرافی در جامعه روبرو هستیم، افزود: روحانیت باید جلوی بدعت‌ها را بگیرد و در مقابل آن سینه سپر کند، همان‌طور که گروهی در گذشته برای حمایت از اسلام و مخالفت با بدعت‌ها بالای چوبه دار رفتند.

 

وی با تأکید بر اینکه طلاب خود را تافته جدابافته از مردم نبینند، افزود: طلاب باید ارتباط قوی با مردم داشته باشند و سرمایه اعتماد مردم را حفظ کنند، همان‌طور که در زمان دفاع مقدس خانواده‌های شهدا با اتکا به روحانیت، امام خمینی و مراجع تقلید از مملکت دفاع کردند.

وی ادامه داد: همچنین طلاب باید شرایط زمان و مقتضیات آن را بشناسند و در نظام اسلامی بایستی حرمت روحانیت حفظ شود و روحانیت به عنوان دیده‌بان بیدار تلقی شود.

حجت‌الاسلام بوشهری خاطرنشان کرد: روحانیت چیزی را برای خودش نمی‌خواهد جز دین خدا و مردم.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه باید کاری کنیم که وجودمان برای اسلام مفید باشد، افزود: طلاب عزیز باید سعی کنند که برای اسلام و انقلاب اسلامی مفید واقع شوند.

وی در معرفی وظیفه اساتید حوزه‌های علمیه گفت: طلاب سرمایه‌های شما هستند، باید بر آنها مراقبت کنید و هوای آنها را داشته باشید چرا که خادمان اسلام و مراجع آینده در میان همین طلاب هستند.

وی در تشریح رسالت مدیران حوزه‌های علمیه گفت: برنامه‌ریزی مناسب برای تحصیل طلاب و جلوگیری از فرصت‌سوزی طلاب و شریک غم و شادی‌ آنها بودن و همچنین در رفع مشکلات طلاب بکوشند.

پایان پیام/
 

کد خبر 171733

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha