سید هادی هاشمی، مدیر کانون فرهنگی هنری اسلام آباد میاندرود امروز(19 شهریور) با اشاره به اینکه کانون های فرهنگی و هنری مساجد یکی از گام های اساسی و مؤثر جهت رسیدن مسجد به اسلام راستین و کمال است، به خبرنگار شبستان گفت: گسترش فعالیت های دینی و فرهنگی در سطح مساجد زمینه ساز جذب نسل جوان جامعه به سوی این پایگاه های مهم اسلامی است.
هاشمی، انقلاب شکوهمند اسلامی ایران را احیاگر نقش مساجد دانست و خاطرنشان کرد: قبل از پیروزی انقلاب توجه زیادی به مسجد و فعالیت های فرهنگی در آن نمی شد.
وی با تاکید بر اینکه متولیان اداره امور مساجد باید تلاش کنند تا حضور نوجوانان و جوانان در مساجد تقویت شود، ابراز کرد: مقابله با تهاجم فرهنگی مانند هر اقدام گروهی دیگر، نیازمند مدیریت کارآمد است.
هاشمی ازدحام بیش از حد مردم اسلام آباد میاندرود را مهاجر بودن آنان اعلام و اظهار کرد: با وجود چنین شرایطی تا حدودی بی نظمی و هرج و مرج بر فضای اجتماعی این روستا به وجود امده است که مسئولان مربوطه باید نسبت به این مهم اقدامات لازم را اتخاذ نمایند.
وی کمبود امکانات را سدی محکم و استوار جهت اختلال و سستی در امور فرهنگی و هنری اسلام آباد دانست و گفت: روستای اسلام آباد حسینه ای را در حال ساخت و ساز دارد که به دلیل شرایط مالی نامناسب ساخت این حسینیه به تعویق افتاده است و این مهم نیازمند نگاه ویژه مسئولان جهت پیشبرد اهداف است.
این مسئول با بیان اینکه تقریبا تمام مردم روستای اسلام آباد از فقر مالی رنج می برند، افزود: با وجود چنین شرایطی توانسته ایم جوانان و نوجوانان را نسبت به امور فرهنگی و هنری روستا و امر مسجدی شدن آنان بسیار موفق عمل کرده و نگذاریم این جوانان با فقر فرهنگی رو به رو شوند.
وی شوق و سلیقه جوانان و نوجوانان روستای اسلام آباد میاندرود را در امر انجام امور فرهنگی روستا بی نظیر و بسیار تحسی بر انگیز دانست و بیان کرد: تا حدود زیادی توانسته ایم جوانان و نوجوانان اسلام آباد بزرگ را از خطر بزرگ اعتیاد برهانیم و اعمال روزمره آنان را به امور مهم مسجد و کانون معطوف نماییم.
هاشمی افزود: تعامل فرهنگی، عاملی در جهت رشد، شکوفایی و غنی شدن فرهنگها است ولی هجوم فرهنگی، ارزشها و معیارهای مذهبی و ملی فرهنگ مورد هجوم را محو و نابود و یا تضعیف میکند و فرهنگی با ارزش های متضاد و متعارض باگذشته را جانشین آن میسازد.
مدیر کانون فرهنگی هنری اسلام آباد میاندرود با بیان اینکه مدیریت و مقاومت در مقابل تهاجم فرهنگی، باید از پشتوانهای وحیانی و عقبهای عقلانی و فطری، بهرهمند و بهرهور باشد، گفت: تبادل فرهنگی، آموختن و فراگرفتن انتخابی پارهای از اندیشهها و رفتارها از فرهنگ های دیگر به وسیله عموم افراد یک جامعه است.
هاشمی در خصوص سیاست های مقابله با تهاجم فرهنگی، تبادل فرهنگی و تفاوت آن با تهاجم فرهنگی عنوان کرد: تبادل فرهنگی، آموختن و فراگرفتن انتخابی پارهای از اندیشهها و رفتارها از فرهنگ های دیگر به وسیله عموم افراد یک جامعه است.
پایان پیام/
نظر شما