موفقیت های ما اتفاقی نیست/ رقابت با چین عزم ملی می خواهد

رئیس فدراسیون ووشو گفت: موفقیت های ما اتفاقی نیست اما رقابت با چین عزم ملی می خواهد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، مهدی علی‌نژاد، رئیس فدراسیون ووشو صبح امروز در نشست خبری در صحبت‌های خود اظهار داشت: مسابقات قهرمانی آسیا همیشه از حساسیت بالایی برخوردار است به همین دلیل در چنین رقابت‌هایی کشورهای شرق آسیا که قدرت بیشتری در ووشو دارند حضور پیدا می‌کنند.

 

وی افزود: برای حضور در رقابت‌های قهرمانی آسیا تیم ملی 3 ماه در اردو حضور داشت و ملی‌پوشان برای حضور در ویتنام شبانه‌روز تمرینات خود را پیگیری می‌کردند. تورنمنت جام پارس را به همین دلیل پیش از مسابقات قهرمانی آسیا در زنجان برگزار کردیم تا محک خوبی باشد برای ملی‌پوشان پیش از اعزام به ویتنام.

 

علی‌نژاد در ادامه اظهار داشت: در هشتمین دوره از مسابقات قهرمانی آسیا 21 کشور شرکت کرده بودند. در مسابقات جهانی ترکیه از 14 کشوری که در مسابقات جهانی سال گذشته حضور داشتند 12 کشور آن آسیایی بودند و این موضوع نشان می دهد که به چه میزانی ووشو در آسیا مهم است.

 

به هر حال در ویتنام با حضور تمام کشور‌های آسیایی برای اولین بار توانستیم نایب قهرمان آسیا شویم. ما در هر دوره از مسابقات از سال 96 تا 2008 تنها با کسب 2 مدال طلا به کارمان پایان می‌دادیم که در این رقابت‌ها از جمع 13 مدال 6 مدال طلا در بخش مردان و بانوان کسب کردیم.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: ووشوی ایران از سال 88 در هر مسابقه‌ای که شرکت کرده توانسته عنوان نایب قهرمانی را کسب کند. البته کشورهای دیگر هم به طور جدی در حال سرمایه‌ گذاری در ووشو هستند.

160 میلیون ووشو کار در کشور چین وجود دارد و با این همه ووشوکار کسب عنوان قهرمانی کار بسیار دشواری است. به نظرم برای رسیدن به این جایگاه باید نگاه ملی به این موضوع شود. البته رسیدن به این عنوان دور از دسترس نیست، اما باید تلاش‌های زیادی شود.

علی‌نژاد در مورد اعزام تیم جوانان به مسابقات جهانی ماکائو گفت: حدود 9 روز دیگر تیم جوانان ووشو را برای حضور در مسابقات جهانی ماکائو اعزام خواهیم کرد. ما برای چهاردهمین دوره است که در این مسابقات شرکت می‌کنیم و امیدوارم در این رقابت‌ها حداقل از مدال‌های دوره قبل بتوانیم دفاع کنیم.

برای جوانان 2 هفته اردوی چین را در نظر داشتیم. اعتقاد ما این است که اگر می‌خواهیم تیم بزرگسالان خوبی داشته باشیم قطعا باید تیم جوانان خوبی نیز داشته باشیم. ووشوکاران جوان زیرنظر مربیان چینی و ایرانی تمرینات خود را پیگیری می‌کنند.

 

وی در پاسخ به این سوال که چه زمانی ووشو می‌تواند المپیکی شود، گفت: فدراسیون جهانی 145 کشور عضو دارد و یک گروه در IOC که آنها همه چیز را بررسی می‌کند و تشخیص می‌دهند که چه رشته‌هایی المپیکی شود. ما 12.5 درصد شانس المپیکی شدن را داریم. شاید برخی از دوستان رسانه‌ای تعیین می‌کنند که چه رشته‌ای المپیکی شود و نمی‌دانم که هدفشان چیست که همیشه از ووشو انتقاد می‌کنند. انتقاد‌هایی شده که 21 کشور در مسابقات قهرمانی آسیا شرکت کرده‌اند و به همین دلیل ووشو نمی‌تواند المپیکی شود. مگر ملاک المپیکی شدن تعداد کشورهاست؟ اگر اینطور باشد کشتی باید از المپیک بیرون برود.

 

علی‌نژاد در ادامه خاطرنشان کرد: از سال 1990 فدراسیون جهانی ووشو تاسیس شده است. ما فدراسیون‌هایی داریم که دو برابر ووشو عمر دارند و تاکنون هیچ تغییری نکرده‌اند، اما ووشو در طول این سال‌ها تغییرات اساسی کرده است. برای المپیکی شدن ووشو کشورهای صاحب سبک مثل چین در حال رایزنی هستند البته آمریکا و شرق آسیا نیز برای المپیکی شدن ووشو در تلاش هستند.

 

یکی از ملاک‌های اصلی المپیکی شدن رشته ووشو حضور در مسابقات آسیایی جهانی و ... که خوشبختانه این رشته در همه این مسابقات حضور دارد.

 

رئیس فدراسیون ووشو در مورد برخی از انتقاد‌ها اظهار داشت: گفته بودند در وزنی که تیم ملی ووشو در مسابقات قهرمانی آسیا طلا گرفته چینی‌ها حضور نداشتند تمام قدرت‌های دنیا همان‌طور که گفتم در آسیا حضور دارند. این دوره مثل دوره‌های قبل بود ما در این دوره به غیر از چینی‌ها به کسی نباختیم، اما دوره‌های قبل این‌طور نبود و خوشبختانه توانستیم نایب قهرمان آسیا شویم.

 

وی در پایان از نقطه تاریک تیم ملی ووشو در قهرمانی آسیا یادآوری کرد: نقطه تاریک ما باخت کامران مروتی به ووشوکار مالزی بود. این موضوع خوشایند ما نبود. البته قاعده مسابقه این است که برد و باخت داشته باشد.

در المپیک دو کشتی‌گیر خیلی خوب تیم ملی ایران به هند باختند واقعا به نظرم مسابقه‌های رو در رو قواعد روشنی ندارد. شکست کامران مروتی تنها نقطه تاریک تیم ملی در این رقابت‌ها بود. باخت ووشوکار ایرانی باعث شد تا مالزی تنها مدال در بخش ساندا را کسب کند.

رئیس فدراسیون ووشو در پایان خاطرنشان کرد: برخی مواقع موفقیت‌های ما را دوستان طوری بزرگ‌نمایی می‌کنند تا مردم از ما توقع بیشتری داشته باشند و با این کار به دنبال فرصتی هستند تا کوچکترین نقطه ضعف ما را بزرگ جلوه دهند.

پایان پیام/

کد خبر 170562

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha