به گزارش خبرگزاری شبستان، علی نیکزاد در پاسخ به برخی انتقادها درباره ساخت مسکن ویژه در تهران اظهار داشت: دولت در این بخش یک کار بسیار انقلابی انجام داده است و زمین رایگان، عدد قابل توجهی وام قرض الحسنه در اختیار سازندگان و تسهیلات زیربنایی مانند آب، برق، گاز و تلفن در اختیار واحدها قرار می دهد. در حد توان امکانات مناسب شامل فضاهای آموزشی و مباحث امنیتی را فراهم می کند. آیا همه اینها یک خدمت بزرگ نیست؟
وی ادامه داد: دولت حتی برای برخی از افرادی که نمی توانند بین تهران و شهرک های اطراف در رفت و آمد باشند، چاره ای اندیشیده است و تا آنجایی که زمین دولتی در تهران هست، مسکن با شرایط ویژه می سازد.
نیکزاد یادآور شد: البته همه کسانی که در تهران می خواهند صاحب خانه شوند، باید از دولت امکانات نگرفته باشند و قیمت تمام شده را به دولت پرداخت کنند. 30 درصد قیمت زمین را در ابتدا به صورت نقد و بقیه را نیز در قالب قسط بندی پرداخت می کنند. و این شرایط برای افراد طبقات متوسط شرایط مناسبی خواهد بود تا بتوانند در تهران صاحب خانه شوند.
وی در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی دولت خاطر نشان کرد: با 15 میلیون آورده، می توان در شهرک های مجاور شهر تهران صاحب مسکن شد اما اگر همه در فکرشان این است که با این مبلغ در مناطق 22 گانه مردم صاحب خانه می شوند، این اصلا امکان پذیر نیست زیرا باید ساخت مسکن را در تمام شهرک های اطراف تعطیل کرده و تمام امکانات را به تهران معطوف کنیم اما با ساخت مسکن دارای شرایط ویژه عده ای دیگر نیز می توانند با کمک دولت در تهران صاحب خانه شوند.
نیکزاد در ادامه به آمارهای تعداد واحدهای مسکونی در سراسر کشور اشاره کرد و اظهار داشت: بر اساس آخرین آمارهای موجود؛ برای اولین بار پس از 60 سال به ازای 21 میلیون و 200 هزار خانوار شهری و روستایی، 21 میلیون و 600 هزار واحد مسکونی وجود دارد که 400 هزار واحد اضافه است و به این معناست که برخی چندین خانه دارند و برخی از داشتن حتی یک خانه نیز محروم هستند و باید فکری به حال این قضیه کرد.
پایان پیام/
نظر شما