به گزارش خبرگزاری شبستان؛ ذبیح الله طهماسبی نوا با اعلام این خبرگفت: این اقدام؛ از این جهت که دانشجویان قشر نخبه و تحصیل کرده جامعه اندو نیاز دارند روزانه از فضای مجازی برای دانش افزایی یا کارهای دانشگاهی استفاده کنند؛ تدارک دیده شده است.
وی افزود: دانشجویان با اتصال به اینترنت هتل های مستقر در نجف اشرف می توانند کارهای دانشگاهی خود را انجام دهند؛ به ویژه در این ایام که مصادف با انتخاب واحد دانشگاه می باشد، از این خدمات استفاده کنند.
برگزاری کرسی آزاد اندیشی در سفر عتبات، شرایطی برای معرفت افزایی
یکی از زائرین مستقر در کربلای معلی گفت: کرسی های آزاد اندیشی بر معرفت افزایی دانشجویان تاثیر خواهد داشت تا جایی که زائران دانشجو با معرفت بیشتری حرم امام حسین(ع) را زیارت می کنند.
حسن ایوبی از دانشجویان کاروان دانشگاهیان تهران در مورد برگزاری کرسی های آزاد اندیشی در سفر عتبات دانشجویان گفت: برگزاری کرسی های آزاد اندیشی برای تبادل نظر و گفت و گو از شاخصه های کاروان های دانشجویی به عنوان قشر نخبه و تحصیل کرده جامعه به شمار می آید.
این زائر حرم امام حسین(ع) با بیان اینکه برگزاری کرسی های آزاد اندیشی زمینه ای برای معرفت افزایی دانشجویان را فراهم می کند، اظهار داشت: برگزاری کرسی های آزاد اندیشی به دلیل اینکه تضارب آرا به وجود می آید و دانشجویان می توانند به بیان دغدغه های خود بپردازند،می تواند شرایطی را فراهم کند که علم و آگاهی دانشجویان را در مورد موضوعات معنوی در جریان سفر معنوی به عتبات افزایش دهد.
ایوبی ادامه داد: در صورتی علم و آگاهی دانشجویان نسبت به دغدغه های ذهن خود در مورد دین بیشتر شود و برای سوالات خود در این کرسی های آزاد اندیشی جواب پیدا کنند،قطعا بر معرفت افزایی دانشجویان نیز تاثیر خواهد داشت تا جایی که دانشجویان با معرفت بیشتری حرم امام حسین(ع) را زیارت می کنند.
دانشجویان در سایه زیارت حرم امام حسین(ع) متحول شدند
یکی از مدیران عتبات دانشجویی گفت: تعداد کثیری از دانشجویان بعد از بازگشت از عتبات نسبت به مسائل دینی مقید تر شده و برخی کاملا متحول شدند.
مصطفی ملایری مدیر کاروان دانشگاهیان ملایر در مورد تفاوت کاروان های دانشجویی با سایر کاروان ها گفت:در این کاروان ها به دلیل وجود جوانان، شرایطی مهیا می شود که فقط به امور مربوط به زیارت و معنویت پرداخته شود.
مدیر کاروان دانشگاهیان ملایر در مورد تاثیر برگزاری سفرهای دانشجویان به عتبات اظهار داشت:با توجه به اینکه سابقه طولانی در همراهی زائرین به عتبات دارم، بارها مشاهده کردم که تعداد کثیری از دانشجویان بعد از بازگشت از عتبات نسبت به مسائل دینی مقید تر شده و برخی کاملا متحول شدند.
محمد جواد مومن زاده یکی دیگر از مدیران کاروان عتبات دانشجویی تهران نیز در مورد تفاوت سفر زیارتی دانشجویان به عتبات با سایر کاروان های زیارتی اظهار داشت:دانشجویان به دلیل روحیه جوانی با انرژی بیشتری در سفرهای زیارتی به عتبات شرکت می کنند.
وی افزود:دانشجویان با توجه به اینکه قشر تحصیل کرده به شمار می آیند، با معرفت و شناخت بیشتری قبور ائمه معصومین(علیهم السلام) و یاران اهل بیت(ع) را زیارت می کنند که این امر باعث می شود شور در کنار شعور و معرفت تجلی پیدا کند.
نظر شما