محمد علی بصام تبار، مسئول کمیته ارزشیابی اجلاس سراسری نماز، در حاشیه اجلاس سراسر ی نماز، به خبرنگار شبستان گفت: در مساجد می توان مسائل فرهنگی و اجتماعی و آموزش را با محوریت قرآن و معارف اسلامی مطرح کرد.
وی افزود: چنانچه پارامترهای لازم در مساجد رعایت شود افرادی مسلح، آگاه، با بصیرت و با ایمان پرورش پیدا می کنند و در واقع همین افراد می توانند در توسعه فرهنگ اسلامی نقش موثری داشته باشند.
بصام تبار، مسجد را پایگاه اصلی مقابله با تهاجم فرهنگی خواند و گفت: مساجد باید به لحاظ نرم افزاری تقویت شوند تا از این طریق ضمن اشاعه فرهنگ اسلامی به مقابله با جنگ نرم و اشاعه این رویکرد در سایر پایگاه های اجتماعی اعم از خانواده، مدرسه، دانشگاه و ادارات بپردازند.
مسئول کمیته ارزشیابی اجلاس سراسری نماز، خاطرنشان کرد: اگر ما نتوانیم فرزندانمان را به مسجد ترغیب کنیم تا پایه های اسلامی و ایمانی آنان تقویت شود قطعا در مقابله با فرهنگ غربی و ضد ارزش ها توان مقابله نخواهند داشت.
وی با اشاره به تأثیر حضور در مسجد بر شئونات مختلف زندگی، اظهار داشت: چنانچه پدر خانواده مسجدی باشد آگاهی و اخلاق را از مسجد رابگیرد و در خانواده اش پیاده کند می تواند سایر اعضا خانواده را نیز جذب مسجد کند و به نوعی توسعه دهنده فرهنگ اسلامی مسجد باشد.
بصام تبار، عنوان کرد: کمرنگ کردن ارزش های اسلامی و تضعیف بنیه اعتقادی آحاد مختلف جامعه به ویژه جوانان و نوجوانان از اهداف اصلی دشمن در جنگ نرم است.
وی گفت: بی شک کشانی که به دنبال فساد، گناه و فرهنگ ابتذال بیگانه می روندف مسجدی نیستند چرا که حضور در مسجد و تعامل با نمازگزاران و مشارکت در برنامه های مساجد ضمن ترویج ارزش های ناب اسلامی در تمامی شئونات زندگی حرمت خاصی را ایجاد کرده و انسان ها را از ارتکاب به گناه باز می دارد.
وی مقابله با جنگ نرم را مستلزم افزایش آگاهی و بصیرت دانست و گفت: جنگ نرم را باید با شیوه خود آن پاسخ گفت که همان ارتقاء بصیرت و آگاهی مردم، طمئنیه رفتار کردن، افزایش ایمان و عمل صالح است که همه این ها در مسجد میسر می شود.
پایان پیام/
نظر شما