به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، اسد الله بیرانوند، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین بیان کرد: تپه خله کوه جزو آثار ثبت شده در فهرست آثار ملی کشور است که با آزاد سازی محوطه اطراف این تپه و گمانهزنیهای صورت گرفته و اعلام گزارشات به معاونت میراث فرهنگی کل کشور توانستیم ضوابط عرصه و حریم این محوطه را دریافت کرده و بر اساس مقررات و قوانین اعلام برنامه کنیم.
وی با اشاره به مشکلات ساخت و سازهای غیر مجاز در این محوطه، افزود: در طی 30 سال گذشته مشکلات فراوانی برای ساخت و ساز در حریم و عرصه تپه خله کوه تاکستان وجود داشت و با عدم موافقت برای تجدید بناهای اطراف محوطه روبرو بودیم ولی با پیگیریهای صورت گرفته این موانع رفع شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین اضافه کرد: با مشخص شدن محدوده حریم اثر که تحت حفاظت و نظارت این سازمان است، هر گونه دخل و تصرف در محدوده حریم و تخلف از ضوابط حفاظتی مربوطه برابر مواد 569 از کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی " تعزیرات و مجازات های بازدارنده " جرم محسوب میشود و مرتکب مشمول مجازات های قانونی خواهد بود.
به گزارش روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین، وی تأکید کرد: هرگونه ساخت و ساز در داخل حریم این محوطه نیز با اعلام ضوابط که در اداره میراث فرهنگی تاکستان موجود است، بلامانع است.
بیرانوند خاطر نشان کرد: تپه باستانی خله کوه واقع در شهرستان تاکستان به شماره 2275 مورخ 8/12/1377 در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
پایان پیام/
نظر شما