حجت الاسلام عباسعلی ابراهیمی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، امروز (14 بهمن) به خبرنگار شبستان گفت: بازیابی جایگاه حقیقی علماء و روحانیان، احیاء مساجد نزد مردم از مهم ترین دستاورهای انقلاب اسلامی ایران بوده است.
وی در خصوص سی و دومین سالگرد پیروزی انقلاب و روحانیت، اظهار کرد: رژیم پهلوی در راستای سیاست دین ستیزی خود، جسارت ها و اهانت های فراوانی به علماء و روحانیان دینی روا می داشت و آنها به عنوان سنگربانان فقه اسلامی و حافظان دین و قرآن و مبلغان اسلام، مورد بغض و کینه رژیم پهلوی بودند و حکومت طاغوتی شاه با شکستن حرمت و احترام علما و روحانیان قصد داشت که جو بدبینی نسبت به آنان در بین توده مردم ایجاد کند.
حجت الاسلام ابراهیمی ادامه داد: هدف اصلی رژیم منحوس پهلوی این بود که روحانیت را از مردم جدا کند و به اشکال مختلف به تحقیر و توهین و اهانت به روحانیت و علما پرداخت و با بی اعتنائی اجتماعی حتی زمینه رفت و آمد و حضور روحانیان را در جامعه با مشکل مواجه می ساخت.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران بیان کرد: به برکت انقلاب اسلامی ایران نه تنها به این جسارت ها و اقدامات توهین آمیز پایان داده شد بلکه روحانیان و علما نزد مردم از عزت و احترام بیشتر هم برخوردار شدند.
وی گفت: با پیروزی شکوه مند انقلاب اسلامی ایران و احیاء مساجد و روحانیان و علما در هر شهر و محله ای به عنوان ملجا و پناهگاه مردم در همه مشکلات زندگی فردی و خانوادگی و سیاسی و اجتماعی بوده و هستند و ارتباط قابل اعتماد و تنگاتنگی بین مردم و روحانیت ایجاد شد.
حجت الاسلام ابراهیمی ابراز داشت: ایجاد فضای مناسب برای تبلیغ و ترویج اسلام برای کل جامعه اسلامی ارزشمند است اما برای روحانیان و مبلغان دینی، ارزشمند تر و دستاورد بزرگ تری محسوب می شود زیرا روحانیان دلسوز و متعهد که تشنه خدمت و تبلیغ معارف دینی بودند، سال ها در حسرت فضائی مناسب بودند تا بتوانند که رسالت دینی خویش را انجام دهند و با پیروزی انقلاب اسلامی ایران، این آرزو تحقق یافت.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران تصریح کرد: مساجد که هم اکنون به عنوان یکی از مستحکم ترین مکان برای مقابله با جنگ نرم و ناتو فرهنگی استکبار جهانی است و چه خوب است که روحانیت روز به روز شبهات و ابهامات اقشار مختلف جامعه را بر طرف کرده و به سوالات آنها پاسخ داده و نیازهای علمی گوناگون جامعه را از بعد اسلامی تامین نمایند.
وی با توجه به فعالیت خوب کانون های فرهنگی و هنری مساجد با محوریت و سمت دهی و جهت دهی معنوی روحانیت گفت: روحانیت وظیفه دارند در تمامی حوزه های زندگی مردم، الگو و سرمشق ارائه نمایند و این نیازمند کار گسترده ای است و با امکانات کانون های فرهنگی و هنری مساجد و روحانیان و ائمه جماعات مساجد می توانند به طور مستدل و محکم و منطقی، صدای اسلام را به گوش جهانیان برسانند و جوانان را جذب مساجد نمایند.
پایان پیام/
نظر شما