به گزارش خبرگزاری شبستان، منصور اکبری، معاون مرکز حمایت از نخبگان بسیج علمی کشور در نشست خبری دومین جشنواره جهادگران علم و فناوری گفت: روش و رویه مرکز ترویج فرهنگ ابتکار و پژوهش در بین اقشار مختلف است بدین منظور با ارسال فراخوان مقالات در علوم مختلف و در استان های مختلف کشور توانستیم افراد اندیشه ورز را از دانش آموز گرفته تا اساتید برجسته و نخبه را شناسایی و در 9 بخش کلی در مرکز حمایت نخبگان طبقه بندی کنیم.
وی اظهار کرد: ما محدودیتی برای ارسال طرح نگذاشته ایم و تاکنون اساتید دانشجویان، دانش آموزان، پزشکان، مهندسین، طلاب، هنرمندان و غیره طرح های خود را برای ما ارسال کرده اند.
معاون مرکز حمایت از نخبگان بسیج علمی کشور با اشاره به سطح شرکت کنندگان در دومین جشنواره جهادگران علم و فناوری اظهار کرد: در مقطع دکترا 10 درصد، کارشناسی ارشد 17 درصد، کارشناسی 34 درصد، دیپلم 24 درصد، زیر دیپلم و دانش آموزان نیز 24 درصد در این جشنواره شرکت کرده اند که در این میان مقطع کارشناسی با 34 درصد، دارای بیشترین درصد شرکت کنندگان بوده است.
اکبری تصریح کرد: ما با داشتن دفاتر استانی و سایت پذیرای همه طرح ها و ایده های افراد بسیجی به صورت حضوری و غیرحضوری هستیم همچنین در راستای گسترش فرهنگ پژوهش در کشور، برای ارتباط گیری افراد با مرکز حمایت، شاخص خاصی قرار نداده ایم چرا که به فرموده مقام معظم رهبری جهاد علمی وظیفه تک تک آحاد ملت است.
وی اذعان داشت: بالاترین میزان مشارکت در دومین جشنواره جهادگران علم و فناوری اختصاص به استان رضوی، فارس، اصفهان و تهران دارد.
گفتنی است، نشست خبری دومین جشنواره جهادگران علم و فناوری یکشنبه، 30 ابان در سالن همایش های سازمان بسیج علمی کشور برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما