ابراهیم باغبانی، مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مازندران امروز(16 شهریور) با اشاره به اینکه آموزش های حرفه ای و مشاوره های تخصصی شغلی در طرح مشاوره تخصصی مشاغل مد نظر است، به خبرنگار شبستان گفت: تمامی مشاغل خانگی و خوداشتغالی حتما باید از فرآیند مشاوره شغلی بگذرند.
وی با بیان اینکه برای استفاده از تخصص و تجربه مشاوران از رویه برون سپاری استفاده می شود، گفت: استفاده از مشاوران شغلی که دارای مدرک مرتبط باشند در دستور کار قرار دارد.
مدیرکل کمیته امداد مازندران با اعلام اینکه کارگروهی در حوزه اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان برای شناسایی مشاوران و ارزیابی فعالیت آنها شکل گرفته است، خاطر نشان کرد: استفاده از مشاوران شغلی در مدارک دکترا، کارشناسی ارشد و تجربه های شغلی در این بخش استفاده می شود.
وی هدف اجرای این طرح را پایداری مشاغل و هدایت های شغلی برشمرد و گفت: مددجویانی که متقاضی دریافت تسهیلات خوداشتغالی و مشاغل خانگی باشند باید حتما مراحل مشاوره شغلی را بگذرانند و در صورت به دست آوردن امتیازهای لازم در این بخش می توانند مجوزر دریافت تهسیلات را بگیرند.
باغبانی با تاکید بر اینکه شناخت بهتر از بازار، عرضه و تقاضا از دیگر اهداف آموزش مشاوره تخصصی مشاغل است، اظهار کرد: در هر شهرستان دو تا سه مشاوره شغلی نیاز است.
وی با بیان اینکه مراکز مشاوره شغلی و انجمن مشاوره شغلی ساماندهی شده ای در استان وجود ندارد، گفت: از افرادی که در این بخش می توانند به کمیته امداد کمک کنند، درخواست همکاری می شود.
این مسئول با یادآوری این نکته که در سال جاری 90 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال در بخش مشاغل خانگی و خوداشتغالی اختصاص پیدا می کند، افزود: این میزان تسهیلات برای 10 هزار و 700 طرح خوداشتغالی پرداخت می شود.
وی درباره اختصاص تسهیلات اشتغال کمیته امداد استان در سال جاری اظهار کرد: تاکنون 14 میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای پرداخت آماده شده است.
پایان پیام/
نظر شما