عدم حضور قرآن در متن زندگی، مشکل بزرگ جوامع اسلامی است

مسئول حراست سازمان تبلیغات اسلامی گیلان، عدم حضور قرآن در متن زندگی را مشکل بزرگ جوامع اسلامی دانست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، حجت الاسلام و المسلمین پورشعبانعلی، مسئول حراست سازمان تبلیغات اسلامی گیلان، شب گذشته (13 بهمن) در مراسمی به مناسبت ایام عزاداری دهه سوم ماه صفر در مسجد امام حسن مجتبی(ع) رشت برگزار شد، با اشاره به اینکه قرآن مجموعه ای کامل از عوامل کلیدی برای دست یابی به سعادت را پیش روی انسان قرار داده است، گفت: تمام مشکلات بشر از عدم معرفت به خویشتن نشأت می گیرد.

 

وی، با بیان اینکه ریشه بی معرفتی نسبت به پروردگار از عدم شناخت انسان نسبت به خود نشأت می گیرد، خاطرنشان کرد: انسان باید منشأ تمام مشکلات موجود در جهان پیرامون را در خود جستجو کند و تنها در این صورت است که انسان به جایگاه حقیقی و والای خود در نظام آفرینش پی می برد.

 

مسئول حراست سازمان تبلیغات اسلامی گیلان، با بیان اینکه طبق بسیاری از روایات رسیده از جانب معصومین(ع) انسان همواره به تفکر در وجود خود سفارش شده است، تصریح کرد: آنگاه که قوه عقلانی در انسان بر دو قوه شهوت و غضب حاکم شود، مقام انسان از تمام موجودات عالم و حتی از فرشتگان بالاتر می رود.

 

حجت الاسلام پور شعبانعلی، عدم انس با قرآن و حضور نداشتن آن در متن زندگی انسان را مشکل بزرگ جوامع اسلامی و دلیل بر غریب بودن کلام وحی دانست و افزود: آسیب های گوناگون در زندگی و رفتار های فردی و اجتماعی از نتایج مهم عدم آشنایی با محتوای قرآن است.

 

وی با بیان ضرورت مطالعه داستان های قرآنی توسط جوانان، اضافه کرد: نکات موجود در این داستان ها باعث بیدار شدن انسان و یافتن راه مستقیم هدایت می شود.

 

مسئول حراست سازمان تبلیغات اسلامی گیلان، با اشاره به اینکه انسان مأمور شده تا در جهان هستی از مرحله ی وهم به مرحله کمال فهم دست پیدا کند، ادامه داد: از آنجا که وهم در انسان منشأ فتنه است، از صدر اسلام تاکنون همواره افرادی که شخصیت آنها بر اساس وهم شکل یافته از سران فتنه بوده و هستند.

 

حجت الاسلام والمسلمین پورشعبانعلی، با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص ضرورت بالابردن بصیرت در خود و جامعه، اظهار داشت: ارتباط با قرآن و تدبر در مفاهیم آن، عامل اصلی افزایش بصیرت و دوری از زندگی بر اساس وهم است.

 

پایان پیام/

کد خبر 16971

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha