به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، معاون فرهنگی و پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان در نخستین گردهمایی مدیران مدارس قرآنی جدیدالتأسیس، شناخت قرآن را مقدم بر همه امور دانست و افزود: قرآن کریم انسان ساز است و انسان سازی افضل همه مسائل است.
حجت الاسلام علی مختارآبادی در بیان ویژگی های قرآن کریم گنجاندن معارف بلند در کلمات کوتاه، شیرینی و نفوذ زیاد، آهنگ و موسیقی کلام، جامعیت قران از برهان تا مثل و واقع گرایی را از جمله این ویژگی ها برشمرد و افزود: محتوای قرآن کریم بر واقع گرایی است نه بر حدس و گمان.
وی معجزه بودن قرآن در کنار کتاب دستور و قانون بودن، جهانی و ابدی بودن و مصونیت از تحریف را از دیگر ویزگی های این کتاب آسمانی نام برد و افزود: جمهوری اسلامی، قرآن کریم را از انحصار استفاده ان برای اموات و در قبرستان ها بیرون آورد.
این مسئول با تأکید بر اینکه مدیران مدارس قرآنی باید حاملان قرآن کریم باشند، افزود: حامل قرآن کسی است که خدمتی به ساحت این کتاب مقدس می کند.
وی در ادامه با استناد به روایات معصومین، حاملان قران را سرشناسان اهل بهشت، شریف ترین افراد امت پیامبر، اولیاء و حزب الله دانست و تصریح کرد: مبادا به خاطر کار قرآنی در صدد سوء استفاده بر بیائیم.
حجت السلام مختارآبادی با اشاره به حساسیت موضوع قرآن کریم، گفت: حداقل توقع ما از مدیران قرآنی تسلط به روخوانی قرآن کریم است.
معاون آموزش ابتدائی اداره کل اموزش و پرورش استان کرمان نیز با استفاده از خطبه 176 نهج البلاغه و فرمایشات امام خامنه ای در زمینه قرآن کریم، ابراز امیدواری کرد: در آینده نزدیک از قرآن کریم در زمینه فن آوری های جدید بیشتر استفاده شود.
رضوان ابراهمی همه خمودگی های انسان را نشأت گرفته از جدایی از قران کریم دانست و افزود: انس با قرآن کریم باید هر روز در برنامه زندگی ما باشد زیرا قرآن کریم بهترین هدایتگر انسان است.
وی با اشاره به اینکه قران کریم سراسر رأفت، رحمت، کرامت و سرشار از محبت است، گفت: این ویزگی ها باید در عوامل اداره کننده مدارس قرآنی وجود داشته باشد و تنها نام مدرسه قرآنی را یدک نکشیم.
وی با بیان اینکه در قرآن کریم تنها یک سوره بدون "بسم الله الرحمن الرحیم" آغاز می شود و آن سوره برائت از مشرکین است؛ جایگاه رحمت عام و خاص در قرآن کریم را یادآوری کرد و افزود: بر این اساس برائت از مسلمان در دین ما هیچ جایگاهی ندارد چه برسد به برائت از مؤمن و شیعه و لذا ما باید با مدد از رأفت قرآنی با دانش آموزان برخورد کنیم.
ابراهیمی گفت: وقتی تابلوی مدرسه قرانی بالا رفت، آن مدرسه زیر ذره بین دشمن قرار می گیرد زیرا دشمنان از محتوای قرآن و عملی شدن دستورات آن وحشت دارند و لذا رفتارهای معلمان قرآنی باید متناسب با جایگاه انان باشد.
پایان پیام/
نظر شما