دشمن هرگز انقلاب ما را رها نکرده و نمی کند

معاون آموزش و پژوهش دبیرخانه کانون‌های مساجد استان قم، با بیان اینکه هیچ‌گاه نباید فکر کرد که دشمن ما و انقلاب ما را رها کرده است، گفت: ترور‌های بعد از انقلاب و فتنه سال گذشته مصداق بارز همین امر بود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حمید رفیعی معاون آموزش و پژوهش دبیرخانه کانون‌های مساجد استان قم، شب گذشته(13بهمن) در جمع عزاداران مسجد حضرت فاطمه (س) قم با بیان اینکه اتفاقاتی که بعد از رسول خدا (ص) رخ داد، چهره واقعی برخی که خود را از یاران واقعی پیامبر (ص) می‌دانستند معرفی کرد، اظهار داشت: فرقه‌های مختلفی که بعد از پیامبر(ص) پدیدار شدند از چهار اتفاق حاصل شدند که یکی از این چهار اتفاق بحث دوات و قلم بود.


وی ادامه داد: هم کتب اهل سنت و هم شیعیان اتفاق دوات و قلم را ثبت کرده‌اند و با توجه به آن می‌توان دریافت، افرادی که بعد از پیامبر ادعای خلافت کردند و حق امیرمؤمنان (ع) را تصاحب کردند، همان افرادی بودند که هنگام قرار گرفتن رسول گرامی اسلام (ص) در بستر بیماری هنگامی که پیامبر از آنها کاغذ و قلمی خواست تا مطلبی بنویسد خواسته ایشان را اجابت نکردند.


معاون آموزش و پژوهش دبیرخانه کانون‌های مساجد استان قم، بیان داشت: در همین حال یاران دو دسته شدند و میان آنها اختلاف افتاد و هنگامی که رفتند کاغذ و قلم بیاورند پیامبر فرمودند که دیگر نیازی به آوردن نیست و از من دور شوید که نزاع و اختلاف در برابر پیامبر جایز نیست.


رفیعی، با اشاره به دو گونه بودن وحی نازل شده، خاطر‌نشان کرد: یکی از این دو وحی نازل شده وحی مستقیمی است، که توسط قرآن به ما رسیده و هیچکس نتوانسته است آن را جابه جا کند که این وحی قرآنی نام دارد و دیگری هم وحی بیانی است، که همان تفسیری است که از پیامبر(ص) بعد از هر بار نزول قرآن وارد شده است.


وی خاطرنشان کرد: چگونگی بحث پرداخت زکات از نوع وحی بیانی است که از قرآن برگرفته شده است و بعد از رسول‌الله (ص) امیر مؤمنان مأمور شدند که این تفاسیر را جمع‌آوری کنند که بعد از جمع‌آوری، آن را به نخستین نماز جمعه بعد از رحلت پیامبر(ص) آوردند و همه در برابر این تفسیر به دلیل تزلزلی که برای جایگاه آنها ایجاد می‌کرد، ایستادند و آن را نپذیرفتند.


وی با بیان اینکه اجتهاد در برابر سخن صریح پیامبر(ص) معنایی ندارد، بیان داشت: قابل کتمان نیست که در واقعه غدیر هم که 120‌هزار نفر حاضر بودند پیامبر به ولایت امیر مؤمنان اشاره کرد و پیامبر هم در آخرین بار خواسته است که چهره واقعی منافقان را به یاران خود بشناساند.


رفیعی، خاطرنشان کرد: کسانی که می‌گویند پیامبر آن هنگام در حال هذیان گفتن بوده است، چرا وقتی ابوبکر در بستر بیماری بود و می‌خواست وصیت کند نگفتند که ابوبکر از هوش رفته و در حال هذیان گفتن است.

 

معاون آموزش و پژوهش دبیرخانه کانون‌های مساجد قم، با اشاره به لزوم بصیرت داشتن تصریح کرد: مسئله بصیرت‌افزایی آنقدر مهم است که پیامبر به دلیل بصیرت‌بخشی، نماز ابوبکر را هم شکست و خود به اقامه نماز پرداخت.


وی با بیان اینکه هیچ‌گاه نباید فکر کرد که دشمن ما و انقلاب ما را رها کرده است، یادآور شد: دشمن ما را رها نکرده و ترور‌های بعد از انقلاب و فتنه سال گذشته مصداق بارز همین امر بود.


رفیعی، در پایان با اشاره به بعضی اهداف فتنه‌گران، خاطرنشان کرد: در فتنه اخیر دیدید که اسلام ما تکان نخورد و هر چه این فتنه برای جامعه سنگین تمام شد، اما محسناتی هم داشت که آن امتحانی بود که برخی در آن مردود شدند و مردم بیشتر از گذشته چهره واقعی آنها را شناختند.


پایان پیام/

کد خبر 16967

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha